Digidexo.com

Hvor lang tid tar det en Torn Muscle å helbrede?

Muskel stammer varierer i alvorlighetsgrad fra en mild tåre i en mer alvorlig skade som krever kirurgi. Oppgangen tid for muskel tårer varierer ut fra skaden. Recovery for avrevne muskler varierer også avhengig av hvilken muskel er skadet, og omsorg riften mottar etter skaden.

Alvorlighetsgrad av Tears og trekker

En avrevet muskel er en rift i muskelfibrene i sener. Denne skaden ofte skader blodårene og fører til blåmerker. I dårlige tårer, er blåmerker dyp og omfattende. Alvorlige tårer er ledsaget av mangel på muskelfunksjon i det berørte området.

Muskel stammer er diagnostisert basert på alvorlighetsgrad. Jo større antall av fibre som er revet, jo mer alvorlig diagnostisering av skaden. En første grad belastningen er mild og skader noen muskelfibre. Dette er den raskeste til å helbrede. Noen andre grad belastningsskader skader flere fibre. En tredje grad belastningen er en komplett ruptur av muskelen og kan kreve kirurgi.

Typer av Tears

To typer av tårer eksisterer. Distraksjons brudd oppstår når de krav som stilles av muskelen er for stor for sin styrke, og er ofte et resultat av en rask bevegelse eller endring av retning. Den andre typen --- --- kompresjons tårer er et resultat av direkte påvirkning, så som en kollisjon. Denne kraften kan føre til blåmerker, rive eller alvorlige muskelkramper.

Recovery Time

For første og andregrads rifter og forstuinger, forvente bedring å ta fra 2 til 6 uker hvis muskelen blir behandlet raskt etter skaden. Annengrads tårer kan ta lenger tid å helbrede basert på alvorlighetsgrad.

For mer alvorlige tredje grad tårer av muskler som biceps og hamstrings, kan fullstendig gjenoppretting ta opp til seks måneder etter operasjonen.

Recovery

Å fremskynde utvinning, er det viktig å slutte å trene så snart skaden oppstår. Starte behandling umiddelbart. Prøver til makten gjennom smerte vil bare forsinke gjenopprettingen.

Sport leger anbefaler helt hviler området. Hvis du har revet en muskel i underkroppen og skaden er alvorlig, vil du bli bedt om å bruke krykker eller en skinne for å beskytte området mot ytterligere skade. Hvis rive er dårlig, vil fysioterapi være en del av gjenopprettingsprosessen.

Sannsynligheten for en muskel Tear

Hvis du har revet en muskel i det siste, er du utsatt for gjenoppleve at smertefull opplevelse. Ved å gjøre for mye for tidlig eller å ha dårlig generelle condition, øker du risikoen for å rive en muskel. Faktorer som kan øke sannsynligheten for en påkjenning eller alvorlig rift inkluderer tetthet i noen av dine muskler, ubalanse av muskelen, dårlig muskel condition og generell svakhet, mangel på skikkelig oppvarming, og muskeltretthet forårsaket av trening eller dårlig condition.