Digidexo.com

Hvordan bruke en Iridology kamera

Hvordan bruke en Iridology kamera


I alternativ medisin, er iridology praksisen med diagnostisering helse ved å undersøke iris i øyet, spesielt sine flekker og farger og deres spesielle steder på iris. Ifølge iridology, øynene har så mange nerveender som er forbundet over hele kroppen som celleforandringer på iris indikerer problemer med andre organer og deler av kroppen. Iridologi er ment å diagnostisere utsatte organer i kroppen (som en svekket lever) istedenfor spesifikke sykdommer (som cirrhose). Følg disse trinnene for å lære å bruke en iridology kamera slik at du kan se selv.

Bruksanvisning

Bruk en Iridoscope og Iridology kamera å diagnostisere Helse

•  Snakk med en sertifisert iridology utøveren. Spør om praktisering av iridology og de formål som det kan brukes.

Forskning profesjonell iridology utstyr på nettet, inkludert iridoscopes, Iridology kameraer og Iridology diagrammer. Shoppe rundt for å finne det rette utstyret for dine spesifikke behov, til den beste prisen. Profesjonell iridology utstyr kan være svært dyrt.

Avgjør om å kjøpe en 16 mm eller 35 mm iridology kamera. Hvis du kjøper et digitalt kamera, bestemme antall piksler du vil. En 35 mm kamera vil gi et større bilde enn et 16 mm kamera. Vær imidlertid oppmerksom på at det er den linsetype og størrelse, snarere enn filmstørrelsen, som bestemmer omfanget av bildet og hvor mye av området rundt er fotografert.

Bruk en iridoscope å foredle iris for undersøkelse. En hjemmelaget iridoscope kan gjøres ved hjelp av en lommelykt og et kraftig forstørrelsesglass. Du kan også kjøpe en profesjonell iridoscope.

Fokuser iridology kameraet på iris og ta bildet. Pass på at iris samt området rundt er tilstrekkelig opplyst

6. Undersøk bildet du tar med en iridology diagram. Se etter bestemte områder av iris som svarer til bestemte områder av kroppen, samt spesifikke colorations og typer markeringer som kan tyde på helseproblemer.

For mer informasjon om iridology og bli en sertifisert iridology utøveren, gå til "International Iridology utøvere Association" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • De fleste moderne Iridology kameraer er digitale. De kan være koblet til en datamaskin; så iris kan vises på en skjerm under eksamen.
  • Vær oppmerksom på at iridology ikke brukes til å diagnostisere spesifikke sykdommer. Snarere er det brukt til å finne områder i kroppen hvor problemene kan eksistere. For eksempel kan en iridology lesing indikerer en svak bukspyttkjertel. Dette vil tjene som en advarsel til pasienten å være forsiktig med diabetes; men det betyr ikke at pasienten nødvendigvis har diabetes eller vil ha det senere i livet. Det viser bare at det er en potensiell fare.
  • En iridology kamera bør ikke brukes til å diagnostisere din egen helse, eller andres, med mindre du har fått iridology opplæring og er sertifisert i iridology. Du kan få sertifisering fra en gruppe som av International Iridology utøvere Association (se Ressurser nedenfor).
  • For akutte brystsmerter eller andre alvorlige symptomer, kan du besøke en lege eller sykehus umiddelbart.