Digidexo.com

Hvordan lage urte Packs

Hvordan lage urte Packs


Urte pakker vokser i popularitet, ridende på trenden mot å bruke alternative løsninger. Komplementær medisin teknikker som bruker urter for sin aroma og der de ikke engang røre kroppen kan gjøre ingen skade. Selv om du ikke tror på deres påståtte helsefordeler, de harmløst fylle luften med en behagelig, naturlig duft. Urte pakker kan brukes varm eller kald, avhengig av sykdom. Den varme eller kulde bidrar til å lindre smerter og plager, mens du puster inn den terapeutiske urte duft. Urte pakninger er kostbare, i forhold til kostnaden ved deres faktiske materialer. Lag din egen, spesielt hvis du holder en urtehage, for å redusere kostnader og sikre kvalitet urter.

Bruksanvisning

Finn eller kjøpe noen stoff for din pakke. Disse urte pakker er ideelle for gjenvinning som gamle klær og håndklær, for eksempel. Ulike pakninger er nyttige, avhengig av hvor du ønsker å bruke dem på kroppen og en rekke stoffer er egnet til å lage urte pakker. Så, er det sannsynlig at du vil ha noe passende liggende rundt i huset. Fleece, bomull flanell, frotté, muslin, bomull eller annet mykt, vaskbar og rimelig tykt materiale arbeid for urte pakker. Hvis du velger et tynt stoff som musselin, lage et dobbelt lag.

Klipp to rektangler av stoff litt større enn du vil at urte pakken blir.

•  Pinne formene sammen med innsiden av hver brikke viser på utsiden.

Sy rundt rundt tre sider av rektangelet, noe som gjør en 1/2-inch søm - la en kort side til sist. På den fjerde side, lar en spalte i midten omtrent en tredjedel av lengden av den hele side.

Trekk stoffet gjennom det lille hullet som du igjen til sømmene er på innsiden og pakkens dekker materiale er vendt riktig vei.

6. Bland ris og tørkede urter og hell inn i stoffet pakke.

Hånd sy den gjenværende åpningen sikkert, slik at innholdet ikke kan falle ut.

Tips og advarsler

  • Varm opp pakker for tre eller fire minutter i mikrobølgeovnen din; de skulle bli varme i 30 minutter eller mer. Sett dem i fryseren for å slappe av, hvis du vil ha kalde omslag.
  • Fat, brede rektangler er bra for å lage pakker for å plassere på fanget eller under føttene. Lengre, tynnere rektangler lage figurer ideelt for å sette rundt halsen eller innpakning rundt armer og ben.
  • Når urte aroma begynner å falme noen måneder etter første gangs bruk, sprute litt av din favoritt essensielle oljen over pakke eller gjenåpne den lille gapet med en maske-fjerning verktøyet, etterfylle urter inne og resew.
  • For en rask varm eller kald pakke i en nødssituasjon, fylle en ren, tube-stil, atletisk sokk med ris og urter og sy toppen stengt.
  • Ikke bruk akryl eller polyester-type materialer for pakker som skal varmes i mikrobølgeovn. Disse menneskeskapte fibre kan svi, hvis de blir for varme.