Digidexo.com

Natural Cures for Colon Cancer

Tykktarmskreft er en av de hyppigst diagnostisert kreft i USA Ifølge American Cancer Society, er mer enn 106.000 mennesker diagnostisert med sykdommen hvert år, og nesten 50.000 av dem dør som følge. Tykktarmskreft, som er en unormal vekst i tykktarmen eller endetarmen, kan være asymptomatisk eller avsløre seg selv gjennom rektal blødning og ubehag i magen. Det er vanligvis diagnostisert ved en kolonoskopi screening, og behandling kan omfatte kirurgi, stråling og, eventuelt, kjemoterapi.

Colon Cancer Diet

Den Dana-Farber Cancer Institute i Boston gjennomført en studie av mer enn 1000 pasienter som lider av stadium III tykktarmskreft som ble behandlet med kirurgi og kjemoterapi. Forskerne delte deltakerne inn i to grupper: en som spiste en diett favorisert av amerikanere og andre vestlige land, og en annen som spiste en diett bestående av frukt, grønnsaker og magre proteiner.

Forskerne konkluderte med at gruppen som spiste en amerikansk diett var tre og en halv ganger større sannsynlighet for å oppleve en gjentakelse av tykktarmskreft enn de som spiste frukt- og grønnsak-tilført kosthold. Videre bestemte de at enkeltpersoner bør spise fem på ni serveringer av frukt og grønnsaker hver dag, samt matvarer rike på folsyre, for eksempel grønne bladgrønnsaker, mango, helkorn frokostblandinger og bær.

Roberta Anding, MS, RD, en klinisk ernæringsfysiolog ved Texas barnesykehus i Houston og talsperson for American Dietetic Association sier: "Dietter lav i folsyre kan øke risikoen for å utvikle tykktarmskreft, og har også akselerert vekst i de som allerede har tykktarmskreft. "

Det anbefales at individer konsumerer 1200 til 1500 milligram av magre meieriprodukter hver dag for å forbedre kolon helse, som vitamin D og kalsium arbeider sammen for å holde tykktarmskreft unna.

Melatonin

Melatonin er et hormon som produseres av pinealkjertelen, men det kan også være menneskeskapte, og spiller en rolle i å regulere søvn sykluser, reproduksjon og humør. The American Cancer Society forklarer at melatonin talsmenn tror det sammensatte hindrer frie radikaler fra å skade friske celler. Forskere mener også at fordi melatonin er mistenkt å bære antioksidantegenskaper, kan det undertrykke kreftcellevekst.

Menneskeskapte melatonin er solgt som et supplement i mange helsekostbutikker, men er også funnet i matvarer som kylling, peanøtter, mandler og melk. The American Cancer Society har noen anbefaling på beløp som trengs for å blokkere kreft vekst.

Forsker Barni P. Lissoni gjennomført en studie på effekten av melatonin på 25 pasienter med fremskreden kreft i tykktarmen som ikke hadde respondert på kjemoterapi eller hadde tilbakefall. Den ene gruppen ble gitt uten ytterligere behandling, mens den andre ble gitt en kombinasjon av interleukin-2 og 40 milligram av melatonin hver dag.

Forskerne fant at ni av de 25 pasientene som tok melatonin levd i ett år versus bare tre pasienter som overlevde fra gruppen gitt uten ekstra hjelp.

The American Cancer Society sier at lave nivåer av melatonin er forbundet med risiko for enkelte krefttyper og at livene til de pasienter med en uhelbredelig kreft som tok melatonin ble utvidet. Andre kreftgrupper som tok melatonin opplevd delvis eller full remisjon, mens andre hadde ingen reaksjon på stoffet.

Glutation

Glutathione er sammensatt av tre aminosyrer --- cystein, glutaminsyre og glysin --- og har vist lovende i kampen mot tykktarmskreft på grunn av sin antioksidantegenskaper. Det har hindret kreft vekst i prøverørs studier som involverer dyr, og noen menneskelige forsøk har vært gjennomført.
Forskere Girlat E. Garcia og Brixy F. PERDEREAU gjennomført en studie av 11 pasienter med sent stadium eller terminal tykktarmskreft. Hver pasient ble gitt en 800 mg glutation supplement dayfor to ganger i minst tre måneder. Tillegget ble kombinert med aminosyre, cystein og antocyaniner, som er en form for flavonoid.