Digidexo.com

Scotch Tape Test for Pinworms

Scotch Tape Test for Pinworms


Pinworms er en parasitt som ofte infisere små barn. Hvis du legger merke til barnet ditt skrape på hans nederst eller fikle ofte være lurt å teste for pinworms. Du kan også legge merke svært små hvite ormer i sin avføring. Du kan utføre en enkel limbånd test hjemme for å sjekke for pinworms.

Time Frame

Utfør denne testen om morgenen før bading eller ved bruk av badet. Pinworms legger eggene sine om natten.

Utstyr

Denne prøven er svært enkel; alt du trenger er et stykke klart scotch tape og et rent glass lysbilde. Ikke bruk dobbeltsidig tape. Du kan be legen om å gi et glass lysbilde.

Test

Trykk på tape (klebrig side ned) på anal området. Hold den i noen sekunder, og trykk den ned på glass-slide (klebrig side ned). Ta med glass-slide til din lege for analyse.

Repetisjon

Ifølge Medline Plus, må du kanskje utføre denne testen opptil tre ganger på separate formiddag.

Behandling

Legen din kan foreskrive en medisin for å behandle en Barnemark infeksjon. Alle i husholdningen må behandles samtidig for å minimalisere risikoen for spredning av parasitter.

Betraktninger

Mens under behandling for en Barnemark infeksjon, anbefaler FamilyDoctor.org nøye skrubbing og desinfisering av alle overflater i huset. Vask alle klær, sengetøy og håndklær i varmt vann og ha alle i huset nøye rent under sine negler, trimming dem kort etterpå.