Digidexo.com

Hvordan velge en leir for en overvektig barn

Erting er en del av det å vokse opp, men dens alminnelighet ikke ta stikke bort når en mor forsøker å trøste et barn i tårer. Det blir enda vanskeligere å komme gjennom når erting er et resultat av en medisinsk tilstand som barndommen fedme. Barn blir så selvbevisst fra å bli kalt "fett" at foreldre ofte til mer ekstreme tiltak som for eksempel vekttap leirer.

Hvordan velge en leir for en overvektig barn

Velg en camp som fokuserer på moro. Selv om du sender barnet ditt til en leir med en hensikt, spørre om den delen av leiren program ment for avslapning og hyggelige aktiviteter. Hvis barnet ditt deltar en leir uten en god balanse, vil han ikke ønsker å være der, og vil ikke få mest mulig ut av sin erfaring.

Finn en leir med den rette blandingen av aktiviteter. Et vekttap leir for overvektige barn vil naturlig legger stor vekt på å øke trening gjennom sportslige aktiviteter. Leiren bør også tilby ikke-sportslige aktiviteter for å appellere til barn med alle slags interesser og gaver, for eksempel musikk, teater og kunst og håndverk.

Be rådgiverne om gruppetimer. Barn trenger å vite at de ikke er alene i mot sine fedme og gruppesamtaler kan oppnå dette målet ved å tilby et trygt miljø for dem å uttrykke sine følelser om deres vekt. Bare det å være sammen med andre overvektige barn vil føle seg mer "normal" i å vite det er andre som går gjennom den samme type erfaring.

Del dine bekymringer om langsiktige mål. I begynnelsen, gruppetimer og ha det gøy er gode måter å integrere barnet inn i leiren liv, mens du lar henne til å konfrontere henne vekt problemer en dag om gangen. Men må du spørre program styremedlemmer hvordan de vil lære barnet ditt til å bli ansvarlig for seg selv for å oppmuntre vekttap suksess lenge etter leiren er over.

Spørre om menyen. De fleste vil ta for gitt at menyen tilbud er ernæringsmessig balansert, og de sannsynligvis er, men spør om måltidet planen bør være på listen over spørsmål. I tillegg må du passe på at delene er kontrollert, siden barnets syn på hva en sunn del ser ut som er mest sannsynlig feil.

Lær om leiren tilbyr kurs i ernæring og matlaging. Hvis barnet er gammelt nok til å delta på et vekttap camp, han er gammel nok til å lære å lese mat etiketter, lage sunn mat valg og forberede en ernæringsmessig snack etter skolen. Dette aspektet av leiren erfaring vil hjelpe barnet ditt med å få kontroll over sine spisevaner.

Hint

  • Sørg for at det er en zerotolerance mobbing og erting politikk i leiren. Det faktum at barna er der for et felles mål ikke alltid sikre at trakassering ikke vil skje.
  • Hvis du trenger hjelp til å velge en leir for overvektige barn, se til din barnelege eller helse forsikringsselskap for veiledning og anbefalinger.
  • Finn ut om leiren du velger har et nettverk som barnet kan trykke inn hele året, hvis det er nødvendig.