Digidexo.com

Hva er den ernæringsmessige verdien av Rice Bran?

De som ønsker å legge til noe sunt til kostholdet kan være lurt å slå til riskli. Riskli har en stor næringsverdi som lett kan integreres i ethvert kosthold. Mange legger riskli til sine dietter gjennom upolert ris og ris kli olje. Kjenne den ernæringsmessige verdien av ris kli van hjelpe deg til å være sunn og spise sunt.

Definisjon

Riskli, i likhet med andre typer av kli, er det ytterste lag av korn, noe som gjør riskli den ytre senere av ris.

Iron

En servering av ris kli (118g), ifølge ernæring Data har 122 prosent av det daglige verdi av jern. Dette kommer i form av 21,9 mg.

Highs

Riskli er høy i mange forskjellige vitaminer og mineraler, noe som gjør det en utrolig sunn mat. Dette inkluderer kalium, sink, kopper, vitamin B6, fiber og fosfor.

Lows

De som er ute etter å redusere sine kolesterol og natrium inntak bør seriøst vurdere å legge riskli til kostholdet. Det er lav i både natrium og kolesterol, med 0 mg. av kolesterol og 6 mg. av natrium (både 0% av det daglige verdi).

Næringsinnhold

En servering av ris kli inneholder bare 373 kalorier, samtidig som det gir deg 16 gram sukker. Maten er høy i fett, men med 38 prosent av det daglige fett (25g), med 25 prosent av det daglige mettet fett.