Digidexo.com

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar syrlig eple cider eddik er sikker på å få deg til spisser, men noen studier har vist at det er bra for din health.Known mest som en folkemedisin og helse tonic, har eple cider eddik vært brukt i tusenvis av år. Det vunnet popularitet i USA på slutten av 1950-tallet etter en Vermont lege fremmet de helsemessige fordelene av eple cider eddik i sin bok. Tar eple cider eddik har vist gode effekter for diabetikere og slankere. En 2007 University of Arizona studie konkluderte med at å ta to spiseskjeer av eple cider eddik før sengetid senket blodsukkeret i morgen 4 til 6 prosent for personer med type 2 diabetes. Flere studier har også vist at eddik effekt på fedme. Du kan ta eple cider eddik mange forskjellige måter. Les videre for mer informasjon.

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar Apple Cider Eddik

Legg til to spiseskjeer av eple cider eddik til en 8 oz. glass vann. Ta det som en helse-tonic. Legg en spiseskje eller to av honning å blidgjøre. Hvis du ikke liker den sure smaken, tilsett to spiseskjeer til din glass grønnsak eller frukt juice. Du vil ikke være i stand til å smake den.

Lag en frisk dressing med eple cider eddik. Visp sammen en kopp olivenolje med en kopp eple cider eddik i en bolle. Deretter legger du to spiseskjeer med lønnesirup, en hakket hvitløk fedd og to teskjeer vann. Legg til litt salt og pepper hvis du desire.Pour i en dressing flaske og rist godt. Dette gjør en flott dressing for grunnleggende grønne salater eller noen salat som krever en balsamicoeddik dressing.

Ta et eple cider eddik supplement. Disse selges på helsekostbutikker og pakket som slankepiller. En liten 2005 studie trykt i "Journal of the American Dietetic Association" konkluderte med at å ta eddik hjelper folk føler fyldigere og kan bidra til fedme. Det er ikke anbefalt å ta piller hver dag. Og når du gjør det, sørg for å drikke mye vann med det eller ta det med mat. Apple cider eddik er veldig syrlig og har vært kjent for å skade spiserøret når den ikke er tatt med forsiktighet.

Bruk den på dine grønnsaker. Dryss eple cider eddik over bakt potet eller dampede grønnsaker for bare litt av tang. Det smaker også stor på pommes frites og potetgull, men det er ikke på langt nær så healthy.In en 2007 University of Arizona studie, eple cider eddik ble vist seg å bremse økningen av blodsukkeret etter et måltid. Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som er kjent for å bremse fordøyelsen av høy glykemisk mat, som poteter. Høy glykemisk mat forårsake skarpe pigger i blodsukkeret, noe som er skadelig for diabetics.You kan også bruke eple cider eddik som beisemiddel. Bare erstatning eple cider eddik for hva andre eddik kalles for i din beising recipe.Try det som en hvit eddik erstatning i din coleslaw oppskrift også.

Gjør en styrkende varm te ved å legge til to spiseskjeer av eple cider eddik til et krus med varmt vann. Legg honning, stevia eller agave å blidgjøre. Prøv å legge sitron eller lime juice, ingefær, kanel eller annet krydder, hvis ønskelig. Eksperimentere med å legge eple cider eddik til urtete, også. Denne teen er et flott tillegg til avgifte dietter og renser. Nippe å lindre forkjølelse eller sår hals.

Hint

  • Bruke eple cider eddik som en erstatning for andre eddiker i dine oppskrifter. Det fungerer like bra.
  • Apple cider eddik er ekstremt surt, så bruk med forsiktighet.
  • Fortynne eple cider eddik med vann, juice eller legge den i en oppskrift stedet for å ta det rett.
  • For store doser av eple cider eddik har vært kjent for å skade spiserøret og magen. Igjen, begrense deg. Lytt til kroppen din.
  • Hvis du er allergisk mot epler, ikke ta eple cider eddik.