Digidexo.com

Matvarer med Natural Testosteron

Testosteron er et steroid hormon i klassen som kalles androgener. Den er produsert i testiklene i masse mengder hos menn og i mindre mengder i hunner. Testosteron er ansvarlig for utviklingen av sekundære mannlige reproduksjonssystemet, som omfatter dypere stemme og veksten av ansiktshår. I sin tur, har høye testosteronnivå blitt funnet å øke sexlysten. Mens testosteron er ofte tenkt på som et medikament tatt ved injeksjon, kan den finnes naturlig i matvarer med høyt sink, mettet og monosaturated fett og vitamin B innhold.

Østers

På grunn av deres høye sink nivåer, matvarer kjent for å øke testosteronnivå er ofte kalles aphrodisiacs. Østers er en slik mat. De høye sink nivåer i matvarer som østers bidra til å øke både testosteron og sperm produksjon.

Avokado

Avokado er høy i både vitamin B6 og folsyre. Vitamin B6 vil øke mannlige hormonproduksjonen mens folsyre er nøkkelen i å opprettholde en høy metobolic rate.

Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker som brokkoli, blomkål og kål har blitt funnet å lavere østrogennivå. De mindre østrogennivåer i sin tur er antatt å øke nivået av testosteron. Imens grønnsakene som asparges er høy i vitamin E, som er en naturlig antioksidant og stimulerer produksjonen av testosteron.

Egg

Egg er høy i både vitamin B5 og B6. Tilstedeværelsen av disse vitaminene bidrar til å balansere både stress og hormonnivået i kroppen. Den bidrar til å sikre testosteron opphold på et konstant nivå.

Rødt kjøtt og fjørfe

Rødt kjøtt og fjørfe er rike på sink og utgjør brorparten av sink inntak i det amerikanske kostholdet. Rødt kjøtt som biff, vilt, svin og lam sammen med kylling, gås og kalkun gi den nødvendige sink og mettet fett som har blitt funnet å øke testosteron nivåer.