Digidexo.com

Hvordan bruke en Eyewash

Hvordan bruke en Eyewash


Eyewash brukes til å rense øynene når de har blitt irritert. En annen bruk for øyeskylling er i en nødssituasjon, for eksempel når en kjemisk eller utenlandsk elementet kommer inn i øyet. Også noen individer liker bare å rense sine øyne på en daglig basis fordi det føles bra. Rengjøring øynene dine er ikke vanskelig fysisk, men noen mennesker kan ikke stå tanken på å plassere noe i deres øyne.

Hvordan bruke en Eyewash

•  Vask hendene med såpe og vann. Prøv å bruke antibakteriell såpe. Dette er fordi hendene bære mye av bakterier, som kan gå til øyet ditt hvis du tar på det.

Skyll eyewash kopp med noen av øyeskylling. Den eyewash er steril, så skylle koppen med det vil sørge for at ingen bakterier overføres fra koppen til øyet.

•  Åpne flasken med øyevask og hell eyewash i koppen. Du trenger bare å fylle den halvveis.

Bøy hodet frem og plassere koppen slik at den omgir øyet. Pass på at det er tett rundt kanten slik at ingen av eyewash lekker ut.

Swing hodet bakover og åpne øyet. Den eyewash vil begynne å rense ut øyet.

Flytt øyet rundt mens vask er på øyet slik at det blir til alle deler av øyet. Fortsett å gjøre dette for et par minutter.

lene seg fremover igjen og ta koppen. Dumpe eyewash ut og skylle koppen ut med litt frisk øyeskylling. Dette vil få din kopp klar for neste gang du ønsker å bruke den.

Hint

  • Dersom legen har foreskrevet en Anskaff følger hans retninger for hvor mye du skal bruke og hvor ofte du skal bruke det. Squirting eyewash direkte inn i øyet er ikke anbefalt, fordi du vil ende opp med å bruke for mye av det.
  • Ring 911 hvis du har fått noen kjemikalier i øyet eller lidd en alvorlig øyeskade.