Digidexo.com

Hvordan å lage mat med Ølgjær

Hvordan å lage mat med Ølgjær


Det er utrolig å tenke det kunne være noe næringsrik om en sopp som vokser på melasse og flyter i luften rundt oss. Men ølgjær, og dens bedre smaker fetter, ernæringsmessige gjær, er gode kilder til B-vitaminer og kan bidra til å regulere blodsukkeret. Det finnes flere forskjellige måter å bruke og lage mat med disse gjær slik at du og din familie kan nyte sine mange fordeler.

Hvordan å lage mat med Ølgjær

•  Dryss på popcorn en blanding av gjær med ulike varianter av salt, granulert hvitløk, karri, chili pulver eller dill.

Legg opp til to spiseskjeer til en gryte med suppe, en klype karri eller gurkemeie og litt persille flak. Den tommelfingerregel for å legge til gjær til supper, sauser og sauser er 1/2 teskje per 1 kopp væske.

Bland i 1 ss per 2 kopper av grønnsaker, bønner og hamburgere.

Bruk en teskje brygger eller ernæringsmessige gjær sammen med hver kopp mel i bakevarer, spesielt brød.

Vær kreativ. Du kan lage en gjær og ost pizza eller dryss det på toppen av lasagne, makaroni og ost side retter eller grønne salater.

Kok og mos fire eller fem poteter, deretter tilsett 2 ss gjær, 1 ss olivenolje, persille flak og salt og pepper etter en ny vri på en allerede stor nærende parabolen.

Rør i ølgjær med katten eller hunden mat. Og legge den til deigen når du lager hjemmelagde utholdende eller pus kjeks for å bidra til å eliminere lopper, fremme sunne strøk og gi all-around ernæring.

Hint

  • Ernæringsmessige gjær er lik ølgjær. Det har til og med laget av samme stamme av gjær. Forskjellen er ølgjær er et biprodukt fra produksjon av øl. Ernæringsmessige gjær tilbyr de samme fordelene og smaker bedre.
  • Brewer-eller ernæringsmessige gjær er ikke relatert til Candida albicans sopp som forårsaker gjær infeksjoner hos mennesker.
  • Rådfør deg med en lege før du bruker brygger er eller ernæringsmessige gjær å hindre medisinering interaksjoner.