Digidexo.com

De beste øvelsene for å redusere blodtrykket

Høyt blodtrykk gjør hjertet pumpe raskere og hardere enn det er behov for. Som et resultat, vil blodårene dine herde under stress. Denne økte belastning på hjertet og blodårene sette deg i alvorlig risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og diabetes. Medisiner er tilgjengelige for å bidra til å senke blodtrykket, men den beste medisinen er enkel øvelse. Bare 30 minutter om dagen kan få trykket tilbake til normal og ta belastningen av ditt hjerte.

Snakk med legen din først

Før du starter noen utøve diett, må du snakke med legen din om det først. Noen blodtrykk medisiner kan senke pulsen og påvirker måten kroppen din reagerer på trening. Trening kan selv gjøre medisinen fungerer annerledes eller endre dets bivirkninger på deg. Hvis du røyker, er overvektig, har en kronisk hjertetilstand har hatt et hjerteinfarkt, blir svimmel etter fysisk anstrengelse, er middelaldrende, har en familiehistorie med hjertesykdom eller bare ikke er sikker på at du er i god helse, du må få legen din er i orden før trening. Legen din kan fortelle deg hvor mye trening til å begynne med, hvor ofte du bør gjøre det og når du skal opp ante på rutinen.

Aerob trening

Den beste øvelsen for å senke blodtrykket er en form for aerob trening. Det kan være noe som får pusten går og hjertet ditt pumper. Bare 30 minutter om dagen for de fleste dagene i uken kan være nok. Ideelt sett vil du ønsker å få hjertet til å pumpe på et mål puls for flertallet av øvelsen. For å beregne din puls, ta din alder og trekker den fra 220, deretter multiplisere dette tallet med 0,7. Dette er målet rate. Hvis du tar medisiner, trenger du legen din for å beregne dine mål rate for deg, som medisiner kan senke hastigheten. Ikke satse på målet hastighet rett utenfor; starte sakte og jobbe deg oppover målet rate.

Jogging, løping, trapp stepping, sykling og svømming er eksempler på aerobic. Selv walking kan være en aerobic trening så lenge du kan øke hjertefrekvensen og puste nivå med det. Turgåing er en fin måte å varme opp til øvelse diett. Hvis du er overvektig eller har hofte eller kne problemer, svømming er perfekt for deg. I vannet, er du vektløs, som holder belastningen ut av ledd. Svømming gir en trening for hele kroppen; gang ikke.

Arbeid alltid din vei inn i en øvelse rutine. Prøv å gå i 20 minutter hver dag. Når du er klar, øke den til 30 minutter eller til og med en time, og deretter prøve sykling eller jogging. Alltid strekke i fem minutter før hver øvelse og kjøle seg ned ved å strekke fem minutter etter trening. Ikke overanstrenger seg og stoppe hvis du føler tetthet eller smerter i brystet. Etter at du har justert til diett, legge vekt motstand mot styrke din rutine.