Digidexo.com

Hvordan å miste pounds i One Night

Å miste pounds i en natt er ingen tur i parken. Men det kan bli realisert med riktig nivå av engasjement og disiplin. Shedding noen få pounds kan ikke være merkbar, men det kan bety passer inn i et mindre par jeans eller iført den kjolen du har lengtet å sette på. Miste pounds i en natt kommer til å ta presser deg selv til det ytterste. I prosessen, kan du oppleve fysisk og psykisk ubehag, som du trenger for å opprettholde en streng diett og trening diett. Men sluttresultatet vil være vel verdt innsatsen.

Hvordan å miste pounds i One Night

•  Ta kontakt med din lege for å forsikre deg om at du er under ingen helserisiko. Å miste pounds i en natt vil kreve litt faste og kraftig trening. Vei deg å få din eksakte vekt. Husk antall pounds du ønsker å miste. Sette en rimelig mål, som 02:58 pounds, fordi dette er bare én natt.

Utfør 45 minutter med trening. Løping, svømming og sykling er bare noen få måter å gjøre cardio, noe som øker hjertefrekvensen og arbeider opp en svette. Prøv å finne en god utendørs rute til å kjøre, heller enn å bruke tredemøllen. Pass på å ikke trene mer enn 45 minutter, fordi du ikke vil ha så mye energi på grunn av en lav-kalori diett.

Vei deg etter ditt treningsprogram for å sikre at du brenner kalorier. Husk din vekt-tap mål.

Begrens matinntaket til 1500 kalorier for dagen. Frukt og grønnsaker er de eneste matvarer som du bør spise på natt at du bestemmer deg for å miste noen få pounds. Unngå å spise for mange frukter, fordi de er høye på sukker.

Sørg for at du drikker ikke mindre enn åtte glass vann. Å drikke nok vann vil bidra til å undertrykke appetitten. Ikke prøv å drikke store mengder vann på en gang. Pass på å drikke vann hele dagen, og unngå å drikke vann rett før du går i dvale. Vann spyler ut urenheter og bidrar til å øke stoffskiftet.

Sitte i en sauna i 30 minutter. Den rikelig svette er sikker på å brenne en god del kalorier.