Digidexo.com

Blodtrykk behandling hos eldre

Med hjertesykdom og slag oppført blant de mest dødelige helsemessige forhold, mange mennesker er opptatt av å holde et sunt blodtrykk for å forsvare seg mot disse potensielt katastrofale forhold. Imidlertid, i henhold til MedicineNet.com, eldre ofte ikke behandlet for høyt blodtrykk (hypertensjon) av forskjellige grunner. Dette kan være misforstått, ettersom det er dokumentert at de bør behandles på svært spesifikke måter.

Misforståelse

To av tre personer over 75 år lider av høyt blodtrykk, ifølge MedicineNet.com. Imidlertid er ideen at en normal systolisk blodtrykk er "100 pluss alder" holder disse betingelser fra å bli behandlet i det hele tatt. Den 100-plus-your-age regelen er en vanlig misforståelse, særlig for eldre mennesker, som det ville bety at en normal systolisk blodtrykk for en 75-åring er 175 - og dette er rett og slett ikke sant.

Ifølge MedicineNet.com, behandling av disse tilstandene med blodtrykkssenkende medisiner reduserer risikoen for hjertesvikt og slag med 35 prosent, og andre indikasjoner med 20 prosent.

Redusere blodtrykket Sakte

Ifølge American Heart Association (AHA), bør blodtrykket hos eldre reduseres langsomt og forsiktig. Livsstilsendringer som vektreduksjon, trening og hjerte-sunn slanking bør gjennomføres først før medikamenter administreres.

Når vedtaket er gjort for å begynne dosering av anti-hypertensjon narkotika, anbefaler AHA bruke mindre enn normalt doser for å begynne behandlingen så endringen i blodtrykket vil skje gradvis.

Salt og alkohol

AHA anbefaler at eldre mennesker med høyt blodtrykk bør forbruker ikke mer enn 2,3 g natrium per dag for å kontrollere blodtrykket. Sjekk med en lege før du gjør en drastisk kutt i saltinntaket, som andre medisinske tilstander kan gjøre denne endringen mindre ønskelig.

Alkoholinntak bør også være begrenset til ikke mer enn to glass vin, to øl eller to skudd av whiskey per dag.

Spesielle hensyn

Det er viktig å merke seg at bivirkninger av reseptbelagte legemidler hos eldre har en tendens til å skje to til tre ganger oftere enn hos yngre pasienter, ifølge AHA. Også, vel vitende om en fullstendig medisinsk historie er viktig er vellykket behandling.

Siden eldre mennesker har en tendens til å ha flere pre-eksisterende forhold, kan det bety de foreskrevne legemidler har en høyere sannsynlighet for å blande seg med tilstanden eller medisiner foreskrevet for dem.

Typer av effektive medisiner

Den gode nyheten er at nesten alle blodtrykkssenkende medisiner virker i utgangspunktet det samme på de eldre som det gjør på yngre pasienter.

En studie av Department of Veterans Affairs viste at diltiazem og hydroklortiazid var de mest effektive hypertensjon legemidler som brukes av en gruppe afroamerikanske pasienter over 60, mens atenolol og diltiazem viste seg å være mest effektive i hvite pasienter over 60, ifølge AHA .