Digidexo.com

Kontra for drikkevann Wheatgrass Juice

Wheatgrass juice er gress fra hveten anlegget Triticum aestivum Linn, som tilbyr mange gunstige helsemessige fordeler, for eksempel anti-allergiske, anti-astmatiske og anti-kreft egenskaper på grunn av sin høye vitamin og klorofyll innhold. Men det er noen kontraindikasjoner til wheatgrass, og noen forholdsregler bør tas. Selv om fordelene med wheatgrass er anerkjent gjennom helseindustrien, har det ikke vært nok medisinske studier for å grundig bevise sine fordeler, og som mange helse kosttilskudd, er det ikke godkjent av FDA.

Hvetegress Sensitiviteter

Unngå wheatgrass juice hvis du har allergi eller overfølsomhet for hvetegress. I personer ekstremt følsomme for wheatgrass, kan det føre til hals hevelse. Også, hvis wheatgrass er tatt i store mengder, kan enkeltpersoner oppleve kvalme og hodepine. Hvis du prøver hvetegress for første gang og er bekymret for om mulige allergier, sjekk med din helse-omsorg leverandøren først. Hun kan anbefale at du drikker en liten mengde juice for å se hvordan kroppen din reagerer.

Høy mengde vitamin K

På grunn av en høy andel av vitamin K i wheatgrass, folk tar Warfarin --- en antikoagulant brukes til å forebygge hjerteinfarkt, slag og blodpropp --- bør ikke ta hvetegress. Warafin er også solgt som Coumadin, Jantoven, Marevan, Lawarin og Waran. Selv om du ikke tar en antikoagulant og er bekymret for mulige helse motsetninger, sjekk med din helse-omsorg leverandøren før juicing wheatgrass.

Gravide og ammende mødre

Gravide og ammende anbefales ikke å ta hvetegress, men andre kilder tyder på at det er trygt i moderate mengder. Ernæringsfysiolog Dina Aronson, MSRD, som skriver for "VegFamily: The Magazine for Vegan

Family Living, "anbefaler ikke å ta wheatgrass fordi det ikke har vært nok studier gjort om graviditet og hvetegress. Men Organisk Wheatgrass Company i Melbourne, Australia, foreslår begynner med 1 ts. Av hvetegress i et glass vann i løpet av svangerskapet.

Hvis din lege eller jordmor støtter juicing wheatgrass, se etter hvetegress som er lys grønn, økologisk og frisk. Både gress og jord skal lukte frisk og være mugg-fri. Nøye utvelgelse av hvetegress vil sikre bedre kvalitet og bedre helse.