Digidexo.com

Hvordan finne en ernæringsfysiolog i Connecticut

Hvordan finne en ernæringsfysiolog i Connecticut


Du må være forsiktig når du velger en ernæringsfysiolog, fordi tittelen har ingen juridisk begrensning. Det er folk som kaller seg ernæringseksperter som ikke har nødvendig opplæring, eller som bare ønsker å fremme visse kosttilskudd eller dietter. Velg en ernæringsfysiolog som har en grad i ernæring fra et akkreditert høyskole eller universitet (ikke en som eksisterer bare for å gi ernæring sertifikater), eller en registrert kostholdsekspert (RD). For å kalle seg en RD, må en utøver har fått RD sertifisering fra American Dietetic Association, som har strenge krav.

Hvordan finne en ernæringsfysiolog i Connecticut

•  Bestem deg for hva du vil at ernæringsfysiolog for å gjøre for deg. Ofte ernæringseksperter har spesialiteter i tillegg til generell ernæring som vekt kontroll, spiseforstyrrelser, diabetes kontroll eller sports ernæring.

•  Ring ernæring avdeling av den lokale høyskole eller universitet. Be om en liste over sine kandidater eller andre anbefalinger for ernæringsfysiologer.

Finn en registrert kostholdsekspert fra American Dietetic Association. Gå til deres hjemmeside spise riktig, klikk på "Finn en registrert kostholdsekspert" og skriv "Connecticut" for område av interesse. Pass markøren over området du er interessert i, og skrive ned kontaktinformasjon for dietitians som er oppført.

Kontakt RD-er du har valgt, og noen spor av interesse fra college ernæring avdelingen. Finn ut sine tidsplaner, tilgjengelighet og priser. Intervju tre eller fire som ser ut til å være egnet for dine behov.

Sammenlign de dietitians du har intervjuet eller kontaktet og finne den som passer best til dine behov. Kontakt ham og sette opp en eller flere avtaler.

Hint

  • Selv en eller to økter med en kvalifisert ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å lære å spise riktig.
  • Personen som belaster mest er ikke nødvendigvis det beste for deg.