Digidexo.com

Naturlig Sleeping Urter

Naturlig Sleeping Urter


Medisinske urter faller inn i to grunnleggende kategorier: tonic og stimulerende. Når du ønsker å sovne uten å bruke reseptbelagte eller over-the-counter narkotika, kan urter av tonic variasjon være svaret. Urter som melissa sitronmelisse, eller "Melissa" eller "sitronmelisse," blir ofte brukt som subtile søvn hjelpemidler, som er kamille, lavendel, skullcap, vendelrot, tre betony, melatonin, pasjons og kava kava.

Hvordan fungerer de

Profesjonelle naturmedisinere anbefaler ikke urter bare å behandle symptomer som søvnløshet, men også for å korrigere ubalanser i kroppen som forårsaker symptomene, ifølge Holistisk Online. Urter som vendelrot og humle kan slappe av nervesystemet, som fører til restorative søvn. Hver urt inneholder en rekke aktive bestanddeler som har store og sekundære handlinger som bestemmer den tilstand for hvilken den urt som er mest hensiktsmessig.

For mye av en god ting er ikke bra

Tar for mange kosttilskudd, urter og vitaminer noen ganger fører til søvnproblemer. Eliminere alt som kan stimulere deg, inkludert krydder og stimulerende urter som ginkgo biloba. Også begrense inntaket av urter som melatonin til en gang i uken. Ikke ta kava kava i mer enn tre måneder på grunn av mulige bivirkninger som leverskader. Kamille kan være beroligende, men kan også gjøre deg mer våken, gjør søvn mindre sannsynlig.

Det er alltid best å konsultere en profesjonell herbalist og legen din før du bruker urter som en kur eller et hjelpemiddel.

Hvor å få dem

Du kan kjøpe urter til enhver helsekost butikk, og eiere og ansatte skal være i stand til å gi deg råd om hvilke urter kan hjelpe deg til å sove, eller slappe av, for å gjøre sovne lettere. Du kan også kjøpe dem på dagligvarebutikker eller narkotika butikker. Du kan kjøpe online fra utallige nettsteder som BUYHERBS.com, HerbalRemedies.com og TheHerbShop.com.