Digidexo.com

Hvorfor å unngå matvarer høy i syre

Alt vi spiser blir brutt ned i to viktige kjemiske elementer i våre organer: syre og alkalisk. Det er viktig å fordøyelsesprosessen og optimal helse å finne en harmonisk balanse mellom sure og basiske matvarer i våre dietter. De fleste naturlige (frukt og grønnsaker) og rå matvarer (nøtter) er alkalisk basert. Syre matvarer er dyr biprodukter (meieri) og dyrekjøtt. En ubalansert kosthold som lener seg mer mot den sure siden tvinger kroppen inn i en forskrift modus som opprettholder pH nøytralitet. Dette gjør kroppen i stand til å trykke inn sine reserver av kalsium og kalium som er nødvendig for andre funksjoner som å holde våre bein sterk som vi blir eldre.

Vann er det mest tallrike forbindelse i den menneskelige kroppen. Det står for 70% av vår biologiske make-up. Derfor, spise mat som naturlig innehar vann er gunstig for enhver diett. Mat som inneholder syre er fratatt oksygen. Hvis blodet er ute av oksygen, så er de cellene, og kroppen lagrer overflødige reserver av syre som senere kan bli giftstoffer.

Acidose

I dette farts matkultur bortkommen vi fra for en mer naturlig, plantebasert kosthold. Når syre er utbredt element i kostholdet ditt du kan utvikle acidose. Dette hindrer kroppen fra absorberende mineraler, vitaminer og kosttilskudd. Toksiner bygge opp raskere og kroppen blir utsatt for sykdom og sykdom. Acidose kan oppleves som:

Tegn os Acidose

-Cardiovascular Skade

-Kidney Steiner

-Fatigue

-Aching Muskler

-Constipation

-Slow Fordøyelsen

-Pale Hudfarge

-Infections

-Inflammation Av øyelokk og hornhinner

Diet Modification

En diett som er 70 prosent alkalisk og 20 prosent til 30 prosent syre gjør det enkelt å opprettholde en riktig pH-verdi i kroppen. All syrlig innhold behøver ikke fjernes fra kostholdet. Det er en svært nødvendig sammensatte, men det er over-overbærenhet av disse matvarene må unngås. Acid danner natrium, kalium, magnesium og kalsium som blir brukt av kroppen i festnings og reparasjon. Med bare noen få enkle kosthold endringer, er en godt balansert 70:30 alkalisk til syre ratio mulig.

Cut back on acid culprits such as pastries, highly processed foods, red meat and sodas. A simple substitution of brown rice instead of white rice is also beneficial. Other substitutions are whole wheat bread and flour over bleached flour; brown sugar or honey instead of granulated white sugar; natural fruit juices instead of sodas. Consume raw nuts over roasted and salted and honey roasted. Also, choose natural, free range eggs.

Måter å unngå syreproduksjonen

Syre er produsert i kroppen ved matvarer vi svelges og også av stress og følelser som angst, smerte og angst. Regelmessig moderat trening, yoga og dyp pust eller betro noen er gode måter å håndtere disse følelsene. I tillegg til endring av kosthold, kan du ta kosttilskudd som vitamin A og D, kalsium og magnesium. Du kan også drikke alkaliske grønnsaksjuice som en selleri, gulrot og bete blanding.

Eksempel Retter

Vurder følgende måltid alternativer:

Spinat salat og Ahitunfisk

1 kopp brun ris, dampede grønnsaker, grillet kyllingbryst

1 kopp brun ris og svarte bønner med dampet brokkoli

2 egge gratis utvalg egg og en skive grov toast

Forholdet i disse eksemplene er 70:30 alkalisk til syren. Nøkkelen til å huske dette forholdet er å spise mer mat så nær sin naturlige anlegg basert opprinnelse som mulig.