Digidexo.com

Eye Tilvenning Exercise

Eye Tilvenning Exercise


Hvis du lider av balanse lidelser eller svimmelhet, er du ikke alene. Ifølge en rapport fra George Washington University Medical Center i november 2009, anslagsvis 90 millioner amerikanere har opplevd noen form for svimmelhet minst én gang. Eye habituering øvelser, også kjent som vestibular rehabilitering terapi (VRT) har vært kjent for å hjelpe til med svimmelhet og balanseforstyrrelser.

Identifikasjon

Dr. Philip E. Zapanta av George Washington University Medical Center definerer VRT som "en spesifikk form for fysioterapi laget for å tilvenne symptomer og fremme tilpasning til og erstatning for ulike aspekter av underskudd knyttet til et bredt spekter av balanse lidelser." Målene av VRT omfatter bedre balanse, reduserer fall (spesielt hos eldre), og redusere angst. VRT er utført på pasienter kun etter en lengre vurdering og evalueringsprosess for å avgjøre symptomer og mulige årsaker. Når initiert, fokuserer en VRT program på "blikk og gangart stabilitet" med en rekke balanseøvelser.

Tilvenning Øvelser

Det finnes en rekke øvelser i løpet av VRT, inkludert habituering øvelser. I sin artikkel, Drs. Kevin Katzenmeyer og Jeffery Vrabec forklare at før habituering øvelser kan begynne, "terapeuten må først identifisere den patologiske bevegelse som forårsaker symptomene og utvikle en liste over aktiviteter som reproduserer bevegelsene. Disse bevegelser kan bli innarbeidet i normale daglige aktiviteter, slik at de fremføres på en pålitelig måte og forblir interessant for pasienten. De er utført to ganger daglig med mindre begrenset av alvorlig kvalme og oppkast. "Noen typer øye habituering øvelser fokusere på å bevege hodet samtidig holde øynene fokusert på et stasjonært mål. Pasientene vil bli bedt om å flytte hodet fra side til side, med økende hastighet, mens du prøver å holde blikket stabilt på målet. Som pasienter, se bedret funksjon, kan oppgavene være flyttet til et bevegelig mål, et kort er beveget mot venstre i hvilken mens pasienten er i bevegelse mot høyre. Denne "ute av fase" target trening fremmer hjelper balanse og øye stabilitet.

Andre VRT Øvelser

Andre øvelser brukes i forbindelse med habituering øvelser under VRT. For eksempel, okulær motoriske øvelser forbedre stabiliteten øyet gjennom sporing bevegelige objekter, er balanseøvelser som for eksempel tai chi utviklet for å forbedre fysisk stabilitet og balanse, og ganglag øvelser bidra til å stabil pasienter mens du går. VRT programmer er spesielt effektivt for eldre som har balanse problemer kunne bevise farlig. Hvis du er under denne type terapi, forventer din behandling til å begynne i poliklinisk med en daglig diett av øvelser du kan gjøre hjemme.

Utfall

Ifølge flere kilder, hvis du kan opprettholde ditt treningsprogram du kan oppleve bedring av tilstanden din innen fire til seks uker. Det er imidlertid viktig å innse at disse øvelsene er bare startet etter en kompleks serie av vurderinger og tester. De er spesielt utviklet for hver pasient basert på individuelle symptomer og tilstander. Tilvenning øvelser, som alle terapi programmer, bør ikke startes uten legens anbefaling.