Digidexo.com

Ernæring Plan for seks pakker

Ernæring Plan for seks pakker


Seks pack abs kan gå langt i å gjøre en person føler seg sunnere og mer trygg. For de av dere som skulle ønske du kunne få en meislet kjerne, mener en spesiell abs diett. Trening er utvilsomt viktig når det kommer til slanking ned og styrking av magemuskler, men riktig ernæring kan gjøre enda mer for å hjelpe deg å nå dine mål.

Lean Protein

Å spise smart betyr å kutte ut all junk food fra kostholdet ditt og start fra scratch med en utvalgt gruppe av sunn mat. Lean protein er nøkkelen for trimming ned livlinjen og drivstoff kroppen din med aminosyrer for å bevare muskelmasse som du tone opp. Protein holder også du føler deg mettere lenger, så du blir mindre fristet til å jukse med usunn snacks hver dag. Har to hardkokte egg til frokost hver morgen. Drikk en protein shake som en mid-morgen snack. Spis en kalkun eller kylling bryst som en del av din lunsj. Snack på en enkel servering av cashewnøtter eller mandler i ettermiddag for en ekstra protein boost. Fisk er et utmerket valg for middag. Prøv torsk, tunfisk eller laks.

Komplekse karbohydrater

Enkle karbohydrater som hvitt brød, pasta og chips er fetende. Komplekse karbohydrater holde deg slank samtidig som det gir langvarig energi. Hele korn er et utmerket valg for å holde kroppen mett mens du fortsatt brenne fett rundt magemusklene. Spise en hel korn engelsk muffin med egg til frokost, eller tilberede fullkorn havremel. Velg fullkorn kjeks eller brød til lunsj. Koke brun ris eller fullkorn pasta til middag som en side for din fisk eller fjærkre. Begrense deg til en enkel servering av komplekse karbohydrater til hvert måltid i løpet av dagen for å maksimere resultatene.

Frukt og grønnsaker

Enhver sunt kosthold bør inneholde rikelig med frukt og grønnsaker. Den kostfiber i frukt og grønnsaker hjelper deg å fordøye mat og prosess næringsstoffer mer effektivt. Frukt og grønnsaker er også lav i fett og kalorier, men rik på antioksidanter og vitaminer. Spis en porsjon frisk frukt til frokost. Spis frukt mellom måltidene i løpet av dagen for en energi boost og å holde stoffskiftet pumping. Spis deg mett av grønne blader, løk, tomater, paprika og gulrot og selleri. Du kan også damp brokkoli, bønner og blomkål som en næringsrik tillegg til lunsj eller middag.

Drikkevarer

Hvis du er seriøs om å få en six pack, pass på hva du drikker, samt hva du spiser. Hold deg til vannet så mye som mulig. Drikk minst 64 væske oz. vann per dag for å holde deg hydrert. Unngå juice, brus, spesialkaffe og alkohol. Sukker i slike drikker er raskt omdannes til fett innskudd i kroppen.