Digidexo.com

Hvordan å oppløse Katarakt

Hvordan å oppløse Katarakt


Øyets linse består hovedsakelig av protein og vann. Med alderen, kan noen protein starte herding eller klumper sammen. Uten behandling kan det dekke eller misfarge linsen. Ifølge PR Log, er det den vanligste årsaken til blindhet på verdensbasis. Denne tilstanden i den vandige humor er svært konsentrert og skyldes mangel på antioksidanter, den naturlige forsvar, i øynene. Ifølge antiaging-systems.com, kan øyedråper brukes til å løse opp disse grå stær. Når behandlet med dråper, 88,9 prosent av personer opplevde en forbedring i følsomhet for blending, rapporterte 41,5 prosent en forbedring i linsen transmisjon og 90 prosent hadde bedret synsskarphet.

Hvordan å oppløse Katarakt

Process

•  Spør legen din eller søk på nettet for å finne ut hvilke merker av øyedråper er anbefalt for behandling av catracts, kjøpe en av de anbefalte merker på ditt lokale apotek.

Legg to dråper i det affiserte øyet (s) to ganger daglig. Dette bør føre til reduksjon eller oppløsningen av katarakt i løpet av 30 dager.

Bruk dråper daglig over en tre-til fem-måneders periode, til tross for merkbar forbedring i forhold til den 30-dagers periode.

Bruk øyedråper tidvis etter katarakt har blitt oppløst for å hindre gjentakelse.

Hint

  • Øyedråper behandling kan også enkeltpersoner til å beholde sin naturlige linsen i stedet for å justere til kunstig linse, noe som ville oppstå med kirurgi.
  • Uåpnede flasker med øyedråper skal være nedkjølt.
  • Flere tips
  • Noen merker av øyedråper jobbe sammen med Lutein kapsler rettet mot restaurering av macula pigment tetthet. Hvis tatt tidlig, kan de hindre utvikling av grå stær.
  • Bruk av øyedråper kan også hjelpe i forebygging av andre øyesykdommer.