Digidexo.com

Sunn & Quick frokost

I en tid-knaste verden, er det lett å hoppe over frokosten. Tross alt, kan du gjøre opp for det ved lunsjtider, ikke sant? Feil. Frokost er en veldig viktig måltid, og bør ikke unngås ingen mater hvor sent du kjører. Hvis du er den typen person som reiser seg slik at bare minimalt med tid til å dra på jobb, og deretter forberede frokosten natten før. Å spise frokost hjelper kroppen din gjøre det gjennom dagen, øker levetiden, reduserer risikoen for kroniske sykdommer og holde immunforsvaret sunt.

En tilberedt frokost

Hvis du foretrekker en tilberedt frokost, er det ingen mangel på sunne alternativer. Hot frokostblanding er et godt valg, og kan gjøres kvelden før og varmes opp. Det er lav i kalorier og høyt fiberinnhold. Hvis du ikke kan motstå brød om morgenen, ta sunne alternativet av to skiver ristet hel-hvete brød. Spre med fettfritt spredning eller lys kremost, eller hvis du føler deg virkelig modige, prøv en gjærekstrakt som Marmite. Hvis du er lei av eggerøre, prøv scrambled tofu med dine favoritt urter og krydder.

Fruktig frokost alternativer

En frisk fruktsalat er en forfriskende måte å starte dagen, spesielt om sommeren. Eksperimenter med sesong og tropiske frukter som du kanskje ikke har prøvd før. Prøv kiwi, mango, noni og guava. Hvis du spiser frukt fra en kan, sørg for å kjøpe frukt i juice i stedet for sirup å kutte ned på kalorier og sukker. Prøv en frukt smoothie.

Sunn frokost drikker

Sunn frokost drikker kan være forberedt på forhånd og tatt sammen med deg. De kan være svært næringsrik. Ha en sunn drikk med frokosten, eller drikke det som et måltid erstatning. Alternativene er nesten ubegrensede. Du kan blande alt fra en frukt combo smoothie til en krydret vegetabilsk detox drink. Husk å bruke fett-fri melk hvis det er en nødvendig bestanddel. Ikke glem andre alternativer som for eksempel hvete gress juice og ris melk.

High fiber Breakfast

Fiberrik frokostblanding er en rask og enkel måte å sørge for at du får din daglige fiber inntaket. Hvis du ikke er inspirert av tanken på en skål frokostblanding, øke den med din favoritt bær. Frukt er også høy i fiber, så du kan ikke gå galt. Hvete toast eller bagels vil også legge fiber, men ikke glem å bruke fett-fri eller lav-fett sprer seg.

Hva bør du ikke spise for frokost

Ikke ta i stekepanne først i morgen. Stekt mat som egg, bacon, stekte poteter og pannekaker kan være lastet med fett og kalorier. De vil gjøre deg døsig og trøtt og prøvde og kan tette blodårene dine og bremse fordøyelsessystemet. Unngå søte produkter som smultringer, kaker og vafler, som er full av tomme kalorier.