Digidexo.com

Muscle Milk Vs. Nitrotech

Muscle Milk Vs.  Nitrotech


Det er mange body building kosttilskudd og drikke å velge mellom. Muscle Milk og Nitro-Tech er to av de mest solgte muskel bygging kosttilskudd som selges i dag. Det er mange likheter mellom disse to produktene. Det er mange forskjeller også, skjønt. Analysere funksjonene til disse to produktene vil hjelpe deg å avgjøre hvilken supplement er best for deg.

Muscle Milk

Muscle Milk er navnet på et produkt linje opprettet av Cytosport. I hovedsak er muskel melk en linje av protein produkter som er pakket i klar-til-go drikke, pulver og barer. Hva gjør Muscle Milk forskjellig fra andre proteinprodukter er at formelen imiterer formelen for en mors brystmelk. Faktisk en av ingrediensene i muskel melk er et hormon utviklet i en kvinnes kropp før hun kan sykepleier. Cytosport benytter hormonet fra storfe, som er hovedsakelig den samme som den menneskelige ekvivalent.

Nitro-Tech

Nitro-Tech er navnet på et produkt linje opprettet av Muscle Tech. Det også, er en linje av proteinprodukter som er tilgjengelige i form av pulver, klar-til-å drikke og barer. I tillegg til proteinet, nitro-Tech produkter har aminosyrer, insulin-drivere og et nitric oxide-akselerator. Alle disse bestanddeler er blitt vist å øke muskelstørrelse og vekst.

Likheter

Begge produktene inneholder et protein blanding. Protein er viktig i veksten og utviklingen av musklene. I tillegg er begge produkter inneholder komplekse karbohydrater, som øker energi. Muscle Milk og Nitro-Tech er svært tilgjengelig, og tilbyr pulver i ulike smaker. I tillegg har begge produktene har også on-the-go drikke for enkel forbruk.

Forskjeller

Muscle Milk har mer kalorier og fett enn Nitro-Tech. Denne mengden kalorier og fett gram ville ikke ha betydning for erfarne vektløftere, men Cytosport har en lett versjon av Muscle Milk linje for mindre strenge vektløftere. Muscle Milk unike formelen er kjent for å generere mange helsemessige fordeler ikke begrenset til vektløfting. Morsmelk formel kan øke kroppens immunsystem.

Nitro-Tech kombinerer protein og nitrogenoksid. Mange kroppsbyggere ta protein og nitrogenoksid kosttilskudd hver for seg, men Nitro-Tech har kombinert de to. Plus, den inneholder også aminosyrer og insulin drivere som også hjelpe i styrke bygningen.

Hvilken er best?

Begge kosttilskudd har en ha spesialiserte formler. Hva mer er, alle kropper er forskjellige, slik at kroppen kan reagere på hver formel på en individuell måte. Den beste måten å bestemme noe som er bedre for deg er å prøve hvert produkt separat for en periode på minimum tid og overvåke dine gevinster. Begge produktene har essensielle ingredienser som er nødvendige for å bygge muskler.