Digidexo.com

Hvordan fikse tennene som ikke er sentrert

Hvordan fikse tennene som ikke er sentrert


Den vanligste årsaken til skjeve tenner er fra arv. Hvis en person arv en liten kjeve fra sin mor og store tenner fra sin far, er han mer sannsynlig å utvikle overfylte tenner som overlapper hverandre og bli hakket. Når kjeven er for liten til å romme tennene, vil de vokse vridd og skrå. Tenner ufullkommenhet kan gjøre noen føler selvbevisst om henne smile. Du prøver å skjule smilet ditt med hånden, eller slutte å smile helt. Det er ingen grunn til å skjule dine Pearly hvite når det finnes behandlinger tilgjengelig for å korrigere skjeve tenner.

Bruksanvisning

Tannregulering er den mest populære behandlingen for å fikse skjeve tenner. Stramme bukseseler tvinger tennene i riktig posisjon, og regnes som den sunneste måten å oppnå resultater. Det kan ta to til tre år på seg bukseseler for å rette tennene og tannregulering anses å være ubehagelig. Invisible bukseseler er vanligvis bare slitt for omtrent et år, og er mye mer behagelig, men de er dyrere enn tradisjonelle bukseseler.

Porselen veneers er en annen behandling. Forsiden av tennene er barbert og et tynt porselen laminat plasseres over tennene skaper en rett utseende. Porselen veneers kan være ferdig i så lite som to avtaler. Ulempen er at porselen veneers er dyrere og du må holde tennene dine børstet og flossed nøye hver dag.

Holderne holde tennene fra å bevege seg og brukes til å behandle mindre kjeveortopedisk problemer. Tennene kan gå videre med alderen, og en retainer kan bidra til å holde dem på riktig sted.

Tooth omforming eller tann kontur er et kosmetisk tannbehandling prosedyre som kan forbedre formen på tennene dine. Fremgangsmåten er forhåndsdannet ved å fjerne små mengder av tannemaljen for å endre formen og lengden av en tann. Kostnaden er relativt billig med tanke på andre alternativer, og det er smertefri siden bare overflaten emalje er fjernet. Dessverre, kan tann omforming for subtile endringer i beste fall, og vil ikke dramatisk endre utseendet på ditt smil.

Hint

  • Besøk tannlegen minst en gang i året for å opprettholde sunne tenner.