Digidexo.com

Hvordan lindre Angst Gjennom Color Therapy

Hvordan lindre Angst Gjennom Color Therapy


Fargeterapi er en alternativ terapi som arbeider for å gjenopprette balanse i kropp, sinn og ånd gjennom bruk av farget lys, fargeprøver, interiør, klær og farge visualisering. Fargeterapi er ofte brukt til å bekjempe stress og angst. Venstre ubehandlet, stress og angst kan bidra til søvnløshet, depresjon og selv vanedannende atferd. Stress og angst har også blitt knyttet til kreft, magesår, infertilitet og tidlig aldring. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Lindre angst Gjennom Color Therapy

•  Gjør en avtale med en farge terapeut i ditt område. Bla gjennom leverandøren kataloger på de "Holistisk online" eller "ByRegion Network" nettsider (se Ressurser nedenfor).

Finn-hjem angst redusere øvelser i bøker som "Color Therapy: Healing med Color" av RB Amber eller "Language of Color" av Dorothee Mella (se Ressurser nedenfor).

Plukk opp rimelige fargeterapi verktøy som fargeprøver og fargede vannflasker. Invester i moderat priset gadgets som farge kort sett og lys farge kuber.

Vurdere en komplementær behandling for angst reduksjon, slik som aromaterapi, biofeedback, meditasjon eller yoga.

Invester i en lyd-CD som "God helse gjennom Color Therapy" av Brad Steiger (se Ressurser nedenfor).

Lindre angst Gjennom Color Breathing

Sitt oppreist eller ligge i et rolig og behagelig sted.

Tenk deg kroppen din blir badet i blått lys fra toppen av hodet til bunnen av føttene i fire minutter.

Tenk grønt lys inn gjennom navlen og spre ut gjennom kroppen din. Ta bare ett minutt med fargen grønn.

Pust den fargen du ønsker, og forestille seg det sprer seg gjennom kroppen din.

Exhale og forestill deg den komplementære fargen forlater kroppen. Komplementære farger er funnet overfor hverandre på et fargehjul. For eksempel, er den komplementære farge for blått orange, og den komplementære farge for grønt er rød.

Ta to minutter å mentalt sluke hele kroppen i hvitt lys. Når du er ferdig, forsiktig strekke kroppen, sakte "våkne opp" fra din farge meditasjon. Dette er en rask og gratis måte å lindre angst omtrent hvor som helst - selv på kontoret.

Tips og advarsler

  • Sjekk med ditt forsikringsselskap for å se om alternative medisinske behandlinger er dekket. Mange leverandører tilbyr fordeler for stress og angst reduksjon.
  • Fargeterapi er ikke en erstatning for legehjelp. Hvis du opplever alvorlige smerter eller ubehag, se en lege umiddelbart.
  • Unngå rød og oransje når du prøver å redusere angst, ettersom disse fargene har en tendens til å gjøre folk føler seg mer aggressiv eller lett irriterte.
  • Ikke lytte til en musikk-CD eller guidet meditasjon CD mens du kjører.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.