Digidexo.com

Medisinsk informasjon på en USB-kort

Medisinsk informasjon på en USB-kort


En rekke kilder tilby medisinsk informasjon på en USB-kort. Stammer fra begrepet medic varsle armbånd, gir en USB medisinsk informasjonskort kort akutt medisinsk informasjon når det er mest behov. CVS Apotek, Kaiser Permanente og Medic Foundation alle tilbyr USB-kort som gir medisinsk informasjon i krisesituasjoner.

Informasjon Format

Den USB medisinsk informasjonskort lagrer informasjon i PDF, TXT og doc-format som kan leses av hvilken som helst datamaskin. Den medisinsk nødhjelp leverandøren har bare å plugge inn kortet i USB-porten på datamaskinen til å trekke opp detaljert helseinformasjon.

Informasjon innhold

USB medisinsk informasjonskort ikke bære en fullstendig medisinsk historie. I stedet fokuserer de på informasjon som er relevant i en nødssituasjon, for eksempel allergier, aktuelle resepter, siste eller kroniske medisinske problemer, immunisering poster, tidligere sykehusinnleggelser og immunisering poster og beredskap kontakter.

Innføring av data

Felles mål om de forskjellige enhetene er å gi relevant informasjon for å veilede helsepersonell i at «Golden Hour" like etter en traumatisk hendelse når nøyaktig omsorg er mest verdifull. Metodene for å få informasjonen på kortet variere. Enkelte selskaper tilbyr elektroniske skjemaer som du fyller ut selv. Kaiser Permanente laster medisinske data mens pasienten besøker et anlegg. I begge tilfeller er det potensielt livreddende informasjon der når det trengs mest.