Digidexo.com

Hva er fordelene med Slippery Elm Bark for Colitisis?

Ulcerøs kolitt er en sykdom preget av hevelse og sår på slimhinnen i tykktarmen (colon og rectum). Symptomer kan inkludere abdominal oppblåsthet, magesmerter, blodig avføring, diaré og økt tarmgass. Mange ting kan forårsake kolitt, inkludert infeksjoner, betennelser på grunn av dårlig ernæring, mangel på blodstrøm og stråling i tykktarmen. Glatte alm sies å være effektive i å hjelpe dette problemet.

Mer om kolitt

Kolitt kan diagnostiseres ved å sette inn et fleksibelt rør inn i tykktarmen og leter etter betennelse i tykktarmen. Dette kalles en koloskopi. Prognosen varierer med hver person, avhengig av alvorlighetsgraden. Komplikasjoner kan omfatte blødning, hull i kolon og infiserte sår.

Historie

Glatte alm (Ulmus fulva) er en urtemedisin som har blitt brukt av indianere i århundrer. Selv om det har vært lite forskning på glatte alm, har mange hevdet å bruke det med hell. Den kan brukes lokalt for å lette symptomer på sår, byller, sår, brannsår og hudbetennelse. Det har også blitt tatt av munnen for hoste, sår hals, diaré og mageproblemer.

Funksjoner

Glatte alm inneholder planteslim, som blir en glatt gel når det blandes med vann. Glatte alm strøk og lindrer betennelse i munn, svelg, mage og tarm. I tilfelle av kolitt, dekker slim i tykktarmen, redusere betennelse og smerte lettelser. I tillegg til de helbredende egenskapene til gelen, kan det også gi antioksidanter som kan lette inflammatorisk tarmlidelse.

Usage

For å bruke glatte alm for kolitt, må den indre bark bli tørket og pulverisert. Den kan lages til tabletter og kapsler, i fint pulverisert bark for fremstilling av te eller ekstrakter, eller inn i grovt pulverisert bark for omslag. Glatte alm regnes som trygt for både barn og voksne.

Forholdsregler

Mens glatte alm i seg selv er kjent for å være trygge, kan urter samhandle med andre urter, kosttilskudd eller medisiner. Videre, fordi det strøk fordøyelseskanalen, kan det forsinke absorpsjonen av andre legemidler eller urter. Glatte alm antas å være trygge i svangerskapet og under amming, men den ytre barken av alm treet kan inneholde kjemikalier som kan øke risikoen for spontanabort, så det kan være best for gravide å unngå glatte alm. Det er alltid best å ta urter under tilsyn av helsepersonell.