Digidexo.com

Evian Detox tips

Evian Detox tips


Evian detox er en enkel, lett-å-følge detox program som hjelper deg med å holde hydrert. Etter to-ukers programmet vil hjelpe en person som mener at hun ikke drikker nok vann holde styr på henne inntak og få rikelig å hjelpe kroppens funksjoner.

Grunnleggende

Etter Evian detox er så enkelt som å drikke to liter vann om dagen! Evian anbefaler at du bruker deres merkevare, men alle merker av vann vil gjøre for å bidra til å holde kroppen hydrert og lykkelig. Personer som følger denne planen kan bruke to 1-liters flasker, fire halvliters flasker eller hva andre kombinasjoner de velger, så lenge det legges opp til to liter per dag.

The Daily Process

Evian anbefaler å måle ut 2 liter på begynnelsen av dagen, og pass på at du har nok flasker med vann for å legge opp til to liter. Evian råder holde en flaske vann ved skrivebordet under skole eller jobb, en ved sengen om natten og en til å bære med seg på ærend eller mens pendling. Registrere fremgang å sikre samsvar med programmet.

Bekymringer

Prøv ikke å drikke 2 liter på en gang. Drikker i løpet av dagen er enklere. Det er svært liten sjanse for overdoser på vann, og som folk spiser et normalt kosthold på Evian detox, ingen risiko for underernæring. Se opp for hyppigere vannlating, som et riktig hydrert systemet er mer i stand til å skylle ut avfall og giftstoffer.