Digidexo.com

Blomster brukt for Homeopatiske Formål

Blomster brukt for Homeopatiske Formål


Homeopatiske blomst behandlinger bruker blomsteressenser til å behandle symptomer hos voksne og barn. Disse blomsteressenser er fortynnet med minst 50 prosent vann. Blomster homøopatiske midler er ikke laget for å kurere noen sykdommer, og alle pasienter bør konsultere lege før du starter noen behandling.

Depresjon

Det er mange blomster homøopatiske midler som adresserer depresjon. Noen av de mest brukte blomster inkluderer sennep, lerk, wild rose, blødende hjerte, bjørnebær, solsikke, valmuefrø, hvit kirsebær og snøklokke. Disse blomstene visstnok løfte ånder og hindre trekk av depresjon.

Angst

Angst er et problem at nesten alle ansikter på en gang i livet. Det er mange blomsterbaserte homøopatisk middel for angst. Noen av blomstene som brukes til å behandle angst inkluderer Impatiens, periwinkle, løvetann, ingefær, kirsebær, plomme, rødkløver, dill, fireweed, appelsin, fersken, rock rose og Betlehemsstjernen. Disse blomstene visstnok lette sinnet og slipper følelser av stress, spenninger og generell angst.

Konsentrasjon

Konsentrasjonsproblemer er ofte sett hos små barn med ADD og andre oppmerksomhet lidelser. Noen barn har ikke ADD, men likevel synes ikke å konsentrere seg. Det er blomster blandinger som tar oppmerksomhet problemer og forbedre konsentrasjonen. Noen av blomstene som brukes til dette formålet inkluderer Impatiens, indisk rosa, lerk, Madia, bjørnebær og klematis.

Anger

De som lider av sinne problemer kan være interessert i en floral essens for å lindre disse sinne symptomer. De viktigste blomster brukes i sinne tinkturer inkluderer kristtorn, Impatiens, fitte selje, scarlet ape blomst, belladonna lilje, sitron, hvit geranium og rødkløver.

Courage

Mange føler også at de mangler tilstrekkelig mot. Blomsteressenser utviklet for å øke motet ofte inkluderer en rekke inkludert kirsebær, plomme, lerk, agurkurt, squash, agurk, tistel og oker.

Kjærlighet

Alle håper for langvarig kjærlighet. Noen mennesker sliter med spørsmål om dårlige resultater seksuelle organer eller mangel på lyst. Det er også blomsteressenser designet for å hjelpe til med alle disse problemene. Disse blomstene inkluderer lind, Dagliljer, rosa kirsebær, mango, klebrig ape blomst, mais og oransje veggpryd.