Digidexo.com

Definisjon Acai Berry

Definisjon Acai Berry


Kjent for å brasilianske stammer for tusenvis av år, gjorde acai berry ikke nå Nord-Amerika til 1990-tallet. Den fikk raskt popularitet for sin behagelig smak og bemerkelsesverdige helsemessige fordeler.

Fakta

Acai palm vokser i Amazonas-regionen i Brasil og produserer bær to ganger i året. Den lilla bær, som vanligvis er mindre og mørkere enn gjennomsnittet blåbær, vokser i bunter som bananer.

Funksjoner

Hver Acai Berry har bare ett stort frø og er fullpakket med antioksidanter, aminosyrer, omega fettsyrer, elektrolytter, protein og vitamin A, B1 og E. Acai bær er spesielt rik på anthocyanin og flavonoid antioksidanter.

Fordeler

Takket være sin høye næringsinnhold, kan acai bær økt energi, bedre humør, motstå aldring, hjelpe på fordøyelsen, forbedre seksuell funksjon, lavere kolesterol, lavere blodtrykk, hjelpe avgifte kroppen, redusere risikoen for hjerteproblemer, lindrer stress, fight betennelser og hindre visse typer kreft.

Typer

Når den ikke er i sin naturlige form, acai bær kan bli funnet i ulike energidrikker, ernæring barer, iskrem og andre kosttilskudd.

Betraktninger

Mens acai berry seg selv ikke inneholder koffein, vil mange acai berry kosttilskudd legge koffein som fyllstoff og mer stimulerende. Pass alltid på å lese ingredienser hvis det er en risiko for koffein følsomhet. De med pollenallergi kan også være lurt å unngå acai bær.