Digidexo.com

Hvordan kan en Kvinne opp i vekt?

Hvordan kan en Kvinne opp i vekt?


Å være undervektig kan være farlig, og beslutningen om å gå opp i vekt er en god idé, så lenge det gjøres på en sunn måte. Formelen for å få vekt er enkel: forbruke mer kalorier enn du expend i løpet av dagen. Får disse kaloriene fra næringsrik mat er en sunn tilnærming til vektøkning.

Vektøkning tips

Gradvis øke det daglige kalori teller, men ikke stole på junk food eller stekt mat, da disse er vanligvis ikke noe mer enn usunne, tomme kalorier. I stedet, spise høy-kalori, næringsrik mat som nøtter, tørket frukt, tofu, havregryn, peanøttsmør og avokado.

Spis minst tre fulle måltider om dagen, og starter med en stor frokost. Snacking mellom måltidene vil også bidra til å øke det daglige kaloriinntaket. En flott måte å legge til kalorier er å drikke protein shakes, melk og fersk fruktjuice. Ikke drikk brus eller høy-fruktose drikker som inneholder mye tomme kalorier og lite vitaminer.

Gjøre motstand øvelser i stedet for hjerte-øvelser. Cardio er effektive i å brenne kalorier, og bidrar til å slippe overskytende pounds, men styrketrening (vekttrening) bidrar til å bygge muskler. Muskler veier også mer enn fett, og vil tillate deg å sette på pounds uten å bli slapp. Kvinner kan bruke lettere vekter (mellom 5 og £ 10) hvis de er nye å trene med vekter. Sit-ups, push-ups og utfall ved hjelp av ens kroppsvekt som motstand er også effektive øvelser for å få muskler.

Ta kontakt med en ernæringsfysiolog. I stedet for dykking blindt inn i en fôring vanvidd, snakke med en profesjonell om nøyaktig hva du bør spise. Dette vil hindre deg fra å gjøre feil og overspising, eller gjøre deg syk.

Du bør også huske dette: Ett pund består av 3500 kalorier. Hvis en kvinne spiser en ekstra 500 kalorier om dagen, kan hun få ett pund i uken. Flere kalorier forbrukt på en daglig basis vil resultere i raskere vektøkning.