Digidexo.com

Hvordan å begrense sukker cravings

Candies, søte snacks og sukkerholdige drikkevarer kan tjene så behagelige comfort food, men helse og ernæring problemer forbundet med overindulging bety at det er ofte en god idé å motstå fristelsen. For tider da ren viljestyrke er ikke nok til å hjelpe deg å holde seg borte, finnes det andre metoder du kan benytte for å tilfredsstille eller dempe sukker cravings samtidig gjøre sunne valg om kostholdet ditt.

Hvordan å begrense sukker cravings

Kontroll stress. Ifølge University of Michigan psykologiprofessor Kent Berridge, en av de vanligste årsakene til sukker cravings er kroppens naturlige fysisk reaksjon på stress; siden forbruker sukker utløser frigjøring av viss glede-stimulerende og avstressende kjemikalier i hjernen, er det vanlig å ønske sukkerholdig mat og drikke som følge av vanskelige omstendigheter. Hvis du kontrollere stress i livet ditt gjennom andre virkemidler og søker sunnere former for nytelse stimuli, kan du avverge mye av det verste av sukker jones.

Ha litt frukt i stedet. I mange tilfeller kan sterke sukker cravings være fornøyd med noen moden frukt uten usunn konsekvensene av sukrose eller sirup produkter. Syrlig og saftig frukt inneholder særlig høyere grad av naturlige, sunnere sukker.

Bruk naturlige, sukkerfrie søtstoffer. Naturlig søt urte ingredienser som stevia eller kanel kan gi inntrykk av sukker samtidig som ingen av kalorier eller rushing blodsukkeret. Unngå kunstige søtningsmidler, men som disse kan utløse mange av de samme bivirkningene som sukker eller lage din cravings mer akutt.

Spis et balansert kosthold. Inkluderer et bredt utvalg av sunn mat, spesielt produsere. Dette vil bidra til at du ikke opplever vitaminmangel som kan gjøre deg mer utsatt for å produsere stresshormoner som utløser sukker cravings.