Digidexo.com

Er Crystal Light dårlig for deg?

Er Crystal Light dårlig for deg?


Opphold godt hydrert er en viktig del av god helse, men mange mennesker bare ikke nyte smaken av rent vann. Crystal Light er et godt alternativ hvis du er i denne kategorien fordi vannet Enhancer legger et utbrudd av smak til rent vann. Det er også lav i kalorier, men det er noen ernæringsmessige ulemper å vurdere før du gjør det din drikke av valget.

Crystal Light Kalorier

Classic Crystal Light, som kommer i en rekke varianter, for eksempel brus, frukt punch, jordbær kiwi, appelsin og bringebær, fersken eller sitron iste, inneholder 5 kalorier per porsjon. Selv to eller tre porsjoner er ikke til å føre kaloribalanse til å bli ute av klask. De Crystal Light mocktail smaker, som inkluderer margarita, appletini og mojito, som hver har fem kalorier per porsjon. Pure linje av Crystal Light, som er laget uten kunstige søtningsmidler og inneholder flere smaker, for eksempel jordbær kiwi, drue og blandet bær, inneholder 15 kalorier per porsjon.

Liten mengde natrium

Skjønt søt, alle Crystal Light smaker inneholde en liten mengde natrium. En porsjon av den klassiske saft, for eksempel, inneholder 35 mg natrium. Dette er ikke mye på litt mer enn 2 prosent av den daglige 1500 milligram grensen anbefalt av American Heart Association for å beskytte helsen til ditt hjerte. Andre smaker varierer fra ingen natrium i rosa lemonade til 5 til 35 milligram i den andre smaker.

Kunstig søtstoff

Kunstige søtstoffer som brukes i mat og drikke er regulert av US Food and Drug Administration og regnes som trygge for konsum. Cutting daglige kaloriinntaket ved å velge kunstige søtningsmidler enn sukker kan hjelpe til med vekttap ved å hjelpe folk kutte sine samlede kalori og karbohydratinntak, ifølge PubMed Health nettsted. Noen mennesker kan være opptatt av å sette kunstige stoffer i kroppen sin, men og Pure linje av Crystal Light bruker ikke kunstige søtningsmidler eller konserveringsmidler.

Økte Væsker og Hydration

Hvis du har problemer med å drikke nok vann, kan Crystal Light hjelpe ved å gjøre rent vann smak mer spennende. Vanlig vann er den eneste drikk mennesker virkelig trenger, ifølge Harvard School of Public Health, og bør være den drikken du bruker mest av. Men skolen bemerker også at drinker laget med ikke-næringsverdi søtstoffer bør være en og annen godbit enn en vanlig del av kostholdet ditt. Til slutt skjønt, er det mer viktig å holde godt hydrert, og hvis du innrømmer at du ikke vil drikke nok rent vann, smakstilsetning det med Crystal Light kan være et alternativ.