Digidexo.com

Acid Reflux Pink Pill Remedy

Acid reflux er en tilstand når fordøyelsessafter (syrer) stige i spiserøret. Magesyre fører til en brennende følelse i brystet eller halsen når den berører slimhinnen i spiserøret, kjent som halsbrann eller sure oppstøt. Når den brennende følelse oppstår mer enn to ganger i uken, er det klassifisert som acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Årsaker og forebygging

Visse matvarer vi spiser fremme produksjon av magesyre og dermed forårsaker acid reflux. Mens lider av acid reflux, eliminere matvarer som oppmuntrer produksjon av overskytende magesyre eller er karakteristisk syrlig. Eksempler på acid reflux bidrar matvarer er hvitløk, løk, tomater, appelsiner, ananas, sjokolade, peppermynte og kaffe. Også unngå høy fett og stekt mat som hel-fete produkter og stekt kylling.

Pink Pill Remedy

Medisiner er tilgjengelig over disk, men det er anbefalt å se din helse profesjonell hvis tilstanden varer i mer enn to uker. Den rosa pillen middel er en referanse til Pepto-Bismol grunn av sin rosa formel, som er tilgjengelig i rosa flytende form eller som et rosa pille. Pepto-Bismol inneholder virkestoffet vismut, som har effekten av en syrenøytraliserende og behandler diaré og mageproblemer. Den rosa pille nøytraliserer magesyren å stoppe mer syre fra regurgitating opp mot spiserøret. Mens den rosa pille gir rask, midlertidig lindring fra syreproduksjon, vil det ikke frita en betent spiserør skadet av magesyre. Selv om det kan være mer hensiktsmessig å utføre den rosa pille, spesielt når man reiser, flytende antacide preparater er generelt mer effektive i å gi lindring. Følg din helse profesjonelle instruksjoner når du tar pillen pillen rette eller følg instruksjonene på emballasjen. Tygg den rosa pille helt eller la den oppløses i munnen.

Advarsel

Basert på alvorlighetsgraden av acid reflux, kan du nødt til å gjennomgå noen livsstil endringer som for eksempel å spise mindre, men hyppigere måltider, å miste vekt eller slutte å røyke. Langsiktig syre reflux har vært knyttet til økt risiko for spiserørskreft, innsnevring av spiserøret og et åpent sår i spiserøret.