Digidexo.com

Hvordan å miste en hengende Belly

Hvordan å miste en hengende Belly


Kampen mot hengende mage fett utkjempes av menn og kvinner slåss på en kontinuerlig basis. Lære å føre en sunn livsstil og utvikle et treningsprogram designet for å målrette den hengende mage fett området er de mest naturlige måtene å bekjempe hengende mage fett. Kirurgi alternativer finnes, men de er ofte dyre, og det tar tid å komme seg fra dem.

Hvordan å miste en hengende Belly

•  Undersøk kostholdet og prøve å finne ut om kostholdet ditt trenger en endring. En godt balansert kosthold spiller en stor rolle i å kontrollere vekt og miste vekt i ønskede områder. Et kosthold rikt på grønnsaker som inkluderer en rekke farger, og frukt og lav-fett protein vil hjelpe kroppen din endring til det bedre. Det amerikanske Department of Agriculture Food Pyramid nettsted er et godt sted å begynne å se på ernæring og et balansert kosthold når du vurderer kosthold endringer. Rådfør deg med en lege eller en ernæringsfysiolog før du starter et vekttap plan for å sikre at planen er riktig for deg.

Start en øvelse plan målrettet for å hjelpe bli kvitt din hengende mage fett. Gulvøvelser som sykkelen knase, V-ups og leg raise og thrust er alle laget for å bidra til å dempe nedre magefett. Prøv å passe litt cardio i din aktivitet for å hjelpe miste hengende mage. Nettstedet, Aktiv uansett størrelse, forsikrer du at selv en liten aktivitet fordeler kroppen. Det foreslår også måter å begynne å bli mer aktiv, for eksempel fullføre husarbeid og vandre til å gjøre ærend under lunsj ute på jobb.

Ta kontakt med legen din hvis du ønsker å finne ut informasjon om kirurgi alternativer. En Mageplastikk er en type kirurgi som fjerner overflødig fett og hud fra området rundt magen. Fettsuging brukes til å suge ekstra fett fra avsnittet rundt magen. Prosedyrene arbeide for å gjøre magen din glatt ved å ta fett fra området. Begge operasjoner har fordeler og bivirkninger, og legen kan diskutere hver og en i detalj.