Digidexo.com

Mat tips for vekt få

Noen sykdommer som kreft, bulimi og anoreksi krever vektøkning som bare kan komme fra kosten. Hvorvidt dette er din situasjon, eller du rett og slett ikke kan få vekt på grunn av en metabolisme som raskt bruker energi, kan du pakke på noen ekstra pounds i kosten ved å spise riktig mat. Når du spiser riktig mat, det gir deg fordelen av sunn vektøkning som fordeler deg.

Forstå hva du skal spise

Å vite hva slags mat gjør for kroppen din vil hjelpe deg å avgjøre hva slags vekt du ønsker å oppnå og til hvilken rente. Enkle karbohydrater som sukker-pakket godteri, drikke, frukt og bakverk gi kroppen din med lett fordøyelig energi. Rask energi levert av enkle karbohydrater som ikke er brent på en nesten umiddelbar tempo ved stoffskiftet gjennom trening er raskt lagres i kroppen som fett. Siden enkle karbohydrater brytes lett ned og lett brukes av kroppen, disse vil føre til rask vektøkning som kan være usunn for deg hvis spist i overkant. Aerob trening tapper også karbohydrater først før du brenner fett til energi. Blanding enkle karbohydrater med komplekse karbohydrater fra sunne kilder som hele havre, korn og hvete gir mulighet for sunnere vektøkning.

Du må også forstå at å spise høyere kaloririk mat kilder vil bidra til å sømløst legge til flere kalorier i kostholdet ditt. En kopp rosiner gir mer enn 400 kalorier, mens en kopp agurker ikke engang legge opp til en åttende av dette beløpet. Når du spiser mat som er kaloririk og sunn, vil du få vekt fra kilder som ikke vil ha negativ innvirkning på helsen på et så høyt av kursen. Proteinkilder bør komme fra melk, nøtter, bønner og magert kjøtt. Fisk og kylling er noen av de mest proteinrike kilder til mat du kan spise som er perfekt for muskelvekst, reparasjon og vedlikehold. Fett i ditt kosthold for å få vekt bør komme fra enumettet kilder som olivenolje, maisolje, rapsolje og andre vegetabilske oljer. Du kan få samme effekt av å spise frø og nøtter og konsumere meieriprodukter.

Practices

Mens det kan være åpenbart at du må spise mer for å få vekt, bør du inkludere praksis som vil bidra til å gjøre overgangen enklere. Spise fem eller seks måltider på daglig basis vil gi kroppen din med en konstant flyt av kalorier for å lagre og fortsatt holde stoffskiftet på en sunn rate. Pass på at du spiser en kilde til protein, karbohydrater og fett i hvert miniatyr måltid. Dette vil sørge for at kroppen får de næringsstoffene den trenger i større mengder for å stimulere vektøkning. Et forhold på hva du bør heve daglige kalorier til for vektøkning er 20 multiplisert med din kroppsvekt i pounds. Dette vil gi deg et omtrentlig beløp over anbefalte kalorier du bør spise for å få vekt på en daglig basis.

Hvis du synes det er vanskelig å nå dette antallet kalorier i begynnelsen, start ved å øke kaloriinntaket med 100 kalorier om dagen gradvis til du når ditt daglige mål. En enkelt spiseskje med ranch dressing gir deg 100 kalorier som trengs for å gjøre økningen. Før du begynner å se gevinstene du ønsker, ikke spart på statister i måltidet. Å ha en kalori-pakket drikke som te, juice, melk eller en shake i stedet for vann, kan hjelpe deg å snike inn flere kalorier.

Nyttige tips

Selv om mat forbruk er den raskeste måten å vektøkning, bør du også vite at trening kan være et viktig verktøy i vektøkning og for å unngå vekttap. Mens du fortsatt ønsker å feste med hjertet sunt anbefaling fra American Heart Association of to til fire dager med aerobic trening i uken som strekker seg over 20 til 30 minutter, unngå ekstra aerobic trener. Slike øvelser på forårsake vekttap på grunn av uttømming av karbohydrater. Vektøkning kan oppleves gjennom å legge muskelmasse på kroppen din ved å løfte vekter. Muskel er tyngre enn fett, og er og styrke musklene er en fin måte å holde seg frisk og få vekt.