Digidexo.com

Hvordan lage en Fatty Liver sunnere

En ubehandlet fettlever, som er en mulig tegn på leversykdom, kan føre til permanente skader på leveren. En fettlever er usunt og kan fortsette til leverbetennelse, herding eller arrdannelse i leveren, eller cirhossis. Men med riktig behandling og omsorg, kan en sunnere leveren regenerere seg selv.

Hvordan lage en Fatty Liver sunnere

Lag en Fatty leve sunnere

diagnostisere den faktiske årsaken til tilstanden. Under alle omstendigheter må pasientene slutte å drikke alkohol. Selv om ikke alle fettlever forholdene er alkoholrelatert, kan en skadet leveren ikke behandle alkohol. Alkohol vil sikkert fremskynde prosessen mot leveren forverring. På vei til en sunnere lever, hvis du ikke gjør noe annet, må du slutte å drikke.

Vekttap er sentralt for å lage en fet lever sunnere. Oppsamlingen av fettet i leveren begynner å avta som et resultat av vekttapet. Som fett er redusert fra kroppen. Det er også redusert fra leveren.

Unngå medisiner og andre medisiner. Dette er viktig ved behandling av fettlever. Fordi en skadet leveren er svekket, narkotika, visse vitaminer, urter og til og med miljømessige kjemikalier, som maling og klor kan føre til ekstra belastning på orgel.

Endre ditt kosthold og ernæringsmessige valg å gjøre en fettlever sunnere. Leveren jobber hardt på å ødelegge giftstoffer, rense blodet og fjerner avfallsstoffer. En betent leveren trenger hvile. Å spise mindre fett, for eksempel fete kjøttstykker og stekt mat, gir leveren den ekstra hvile den trenger.

Spis mer økologisk mat. De inneholder mindre pesticider hvor leveren ville ha til å forbrenne. Å spise frittgående kjøtt er også en fordel å lage en fettlever sunnere.

Ta viktige aminosyrer, slik som N-acetylcystein og sam-e, for å bidra til å gjenopprette helsen til en fettlever. Disse supplementene beskytte leveren og hindre betennelse.

Konsumere protein medhjelpere å fremme riktig leverfunksjon. Men husk, rødt kjøtt bør begrenses til bare én gang per uke. Kylling og kalkun er sterkt anbefalt, men den største kilden til protein kommer fra fet fisk som laks, kveite, sild og makrell.

Hint

  • Velge en god multi-vitamin er avgjørende for riktig ernæringsmessige helse.
  • Store mengder av enkelte vitaminer og mineraler kan faktisk skade leveren. Vokt dere for å ta for mye av følgende kosttilskudd: Vitamin A, vitamin D, niacin og jern.
  • Noen urter er giftig for leveren og må unngås. Disse inkluderer; chapparrel, Comfrey rot, germander, humle, kava, kompis te, misteltein, skullcap, vendelrot, og Yohimbe.
  • Matvarer for å unngå: Raffinerte vegetabilske oljer, peanøtter, melkeprodukter, sukker, bearbeidet mat, og sukker erstatter. Unngå eller dramatisk kutte ned på disse matvarene kan bidra til å gjenopprette helsen til en fettlever.