Digidexo.com

Hvordan kosthold med whey protein pulver

Hvordan kosthold med whey protein pulver


Whey protein pulver er mye brukt av idrettsutøvere og kroppsbyggere. Det er en stor kilde til kvalitet protein som er lett å fordøye og er svært lav i fett. Protein er viktig for slanking. Det hjelper reparere kroppen og er ikke slått til fett som karbohydrater. Enda viktigere, det gjør du føler deg mett og fornøyd, slik at du spiser mindre.

Hvordan kosthold med whey protein pulver

•  Gå til en helsekost eller fitness butikken og kjøpe noen whey protein pulver. Ikke bland det med soya eller andre typer protein pulver. De er helt annerledes. Det viktigste hensynet i å kjøpe whey protein pulver er smaken. Kjøpe en stor beholder av noe du hater vil ikke gjøre deg mye bra hvis du ikke vil spise den. Be om prøver eller kjøpe en liten beholder og prøve det ut først.

Mix whey protein pulver i shakes. Andelen er en scoop til 8 oz. av væske. Den beste smaker måte er å blande myseprotein med melk. Skummet melk er best for slanking da det ikke inneholder fett. Den legger også kalsium og åtte flere gram melkeprotein per kopp. Hvis du er virkelig bekymret for kalorier, kan du blande whey protein med vann. Bruk en blender eller shaker cut å blande whey protein shakes. Ved hjelp av en skje vil ikke løse opp whey protein pulver.

Bruk whey protein pulver shakes å erstatte måltider. Når du er kosten, bør du spise mellom fem og syv små måltider per dag i stedet for tre store. Drikk et whey protein pulver shake for to eller tre av disse måltider per dag. Det rister vil fylle deg opp og slå deg gjennom dagen.

Legg whey protein pulver til annen mat. Det er lett å gå lei med whey protein shakes. Miks det opp litt for å holde det interessant. Lag en smoothie og kaste i et scoop av whey protein pulver. Det kan også bli stenket på frokostblanding eller lagt til sauser. Vær forsiktig med å legge for mye. For mye whey protein kan overvelde smaken av retter.

trener mye. Jo mer du arbeider ut og løfte vekter, jo større kroppens behov for protein. Når du mate din kropp whey protein, helbreder det raskere og gjør deg sterkere. Når du har mer muskler, forbrenner du mer kalorier og miste fett. Det er en syklus som starter med trening og lettes av myseprotein.

Hint

  • Den gjennomsnittlige voksne som utøver kraftig bør få mellom 0,5 og 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt per dag. Stillesittende voksne bør spise mindre.
  • For mye protein kan gjøre deg syk og blokkere opp fordøyelsessystemet. Hvis du kroppen ikke kan håndtere alt som protein, skjære tilbake.