Digidexo.com

Hva er symptomene på Spleen lymfom?

Milten er et organ på venstre side av kroppen, under nedre del av brystkassen. Dens formål er å gjøre lymfocytter og immunsystem celler som hjelper angreps infeksjoner. I tillegg, renser det svekkede blodceller, celleavfall og bakterier. Lymfom er en kreft som utvikles i lymfesystemet, som omfatter milten. Symptomene kan ikke vises før et par år etter at kreften begynner.

Fatigue

Uforklarlig tretthet kan være en av de første symptomene på en hvilken som helst type lymfom. Tretthet kan være et resultat av lave blodverdier.

Magesmerter

Magesmerter er forårsaket av utvidelse av milten. I henhold til World Journal of Gastroenterology, omtrent 30 prosent til 40 prosent av ikke-Hodgkins lymfom påvirker milten.

Tap av appetitt / vekttap

Tap av appetitt er forårsaket av en full følelse på grunn av din forstørret milt. Over tid vil dette resulterer i vekttap.

Nattesvette, feber og frysninger

Du kan oppleve nattesvette og frysninger på grunn av feber. Feber kan komme fra milten manglende evne til å produsere lymfocytter å bekjempe infeksjoner.

Kløe

Alvorlig kløe på hender og føtter kan være et symptom på milt lymfom, og kan være verre i løpet av natten. Dette symptomet kan også vises tidlig i sykdomsforløpet, så mye som årene før diagnosen.

Betraktninger

Alle symptomer kan være forårsaket av andre sykdommer eller tilstander. Din lege kan utføre ulike tester for å gjøre en nøyaktig diagnose.