Digidexo.com

Om Adapex

Adipex eller Adipex-P, er en resept vekttap narkotika brukes til å hjelpe overvektige mennesker nå en mer sunn vekt. Adipex, som er produsert av Gate Pharmaceuticals, er tilgjengelig i både kapsler og tabletter. Den generisk form av Adipex er kjent som phentermine.

Slik fungerer det

Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Adipex fungerer som et vekt-tap stoffet, men det er antatt å være en appetitt suppressant eller for å øke mengden av energi kroppen brenner, og dermed hjelpe til med vekttap.

Bruksområder

Adipex er en vekt-tap stoffet, men medisiner alene vil vanligvis ikke være nok til å gå ned i vekt. De fleste leger anbefaler at pasienter som tar Adipex også spise et sunt kosthold og begynne en øvelse diett. Adipex er vanligvis bare foreskrevet for folk som er ekstremt overvektige, med en kroppsmasseindeks på mer enn 27.

Bivirkninger

Noen personer som tar Adipex vil oppleve bivirkninger fra medisin. Disse inkluderer en nedgang er sexlyst, impotens, forstoppelse eller diaré, tørr munn eller en dårlig smak i munnen, søvnproblemer, nervøsitet, rastløshet, overstimulering eller en overdreven følelse av velvære. I sjeldne tilfeller kan folk utvikle alvorlige bivirkninger som indikerer et potensielt problem. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noe av det følgende: brystsmerter, muskelskjelving, kortpustethet, hevelse i bena og føttene, bisarr oppførsel, besvimelse, en bankende følelse i brystet eller en rask hjerterytme.

Advarsler

Adipex er ikke trygt for alle mennesker, også de med hjertesykdom, blod fartøy sykdom eller alvorlig innsnevring av blodårene, moderat eller alvorlig høyt blodtrykk, glaukom eller en overaktiv skjoldbruskkjertel. Sørg også for å fortelle legen din dersom du noen gang har tatt en annen appetitt-undertrykke narkotika eller er for tiden tar en.

Legemiddelinteraksjoner

Noen narkotika tatt med Adipex kan forårsake en sjelden, men livstruende legemiddelreaksjon. Ikke ta MAO-hemmere, fenfluramin, dexfenfluramine eller furazolidon innen to uker for å ta Adipex. I tillegg kan serotonin-spesifikke reopptakshemmere øke oddsen for å oppleve bivirkninger av Adipex, og guanadrel og guanetidin kan ikke være like effektive når de tas med Adipex.


relaterte artikler