Digidexo.com

Hvordan røyking Faktorer i vektproblemer

Hvordan røyking Faktorer i vektproblemer


Røyking bidrar til en rekke forhold i kroppen som det er bombardert med frie radikaler som ødelegger celler på en økt rente. Stress, leverskader og dårlig diett også bidra til vektøkning og frie radikaler, slik at de forhold som involverer vektøkning er klart variert. Ifølge Kim J. Evans, forfatter av "Rengjøring Up: The Ultimate Body Cleanse," vektøkning er et symptom på en usunn leveren. Også røykerne lagre mer visceralt fett enn ikke-røykere.

Røykskader Factor

En røyker kropp har redusert oksygentilførsel i blodet, økte karbonmonoksid nivåer, deprimert immunitet og leverskader. Over tid, kan disse alle bidra til vektøkning, eller for noen, vekttap. Tallrike kjemikalier øker toksisitetsnivået i kroppen gjennom fri radikal handling, forårsaker rask aldring av cellene. For røykere denne prisen er 20 ganger mer enn den gjennomsnittlige persons frie radikaler eksponering.

Den stressfaktor

Røyking er en belastning for kroppen, og kanskje stress er grunnen til at du røyker. Som en ekstra faktor, er kortisol et hormon som produseres fra stress som forårsaker fettsyrer for å bli sluppet inn i blodstrømmen fra de sentrale fettcellene. Dette setter stor belastning på leveren, kroppens primære detoxing agent. Ifølge Ann Louise Gittleman, forfatter av "The Fat Flush Plan", hvis du har en rull med fett rundt midjen din, kan du ha en fettlever. Det har sluttet å behandle fett og begynt å oppbevare det. Ca 30 minutter etter at en røyker legger ut en sigarett, kortisolnivå skyte opp og holde seg høy i minst 30 minutter mer.

Metabolismen Factor

Leveren, som hjelper kroppen med stoffskifte - opptak, behandling og eliminering av mat - er utviklet for å kvitte seg med giftstoffer, forbrenne proteiner og karbohydrater, kontroll hormoner, hjelp boost immunitet og brenne fett. Når leveren er skadet det ikke kan fungere ordentlig, og kan forårsake en rekke helsemessige forhold. Hvis en del av din røyking vane er å hoppe over måltider og deretter komme for feil mat når du er sulten, regelmessig å legge en antioksidant-rik snack med sunn fett, proteiner og fiber kan øke stoffskiftet og gi næring til leveren.

Den Avslutte Factor

Røykeslutt er ikke den egentlige årsaken til vektøkning; endring i kostholdet er. Alle de plutselige, kan du finne deg selv med fokus på mat, begjær og spise hva matvarer vil fylle tomrommet. Dette dilemmaet ved å slutte er å bli kvitt en dårlig vane bare å ta på en annen. Mange detox-programmer bidra til å løse dette problemet. Ifølge Kim Evans, forfatter av "Rengjøring Up: The Ultimate Body Cleanse," kjemikaliene igjen fra sigaretter føre til at krav. Ved å fjerne kjemikalier fra kroppen din, fjerner du cravings.