Digidexo.com

En Metabolsk vekttap plan

Det er ingen mangel på kosttilskudd, kosthold råd og trening gizmoer å hjelpe folk ned i vekt. Dessverre, det er fordi det er ingen mangel på selgere som tære på de som ønsker å miste overflødig poundage. Sannheten er, kosthold og mosjon er de eneste reelle måter å bekjempe den Ardenneroffensiven, og mens mange mennesker har ingen problemer med å ta tak i øvelsen siden av det, er mer komplisert dietten side. Ved hjelp av stoffskiftet å gå ned i vekt er en effektiv strategi, og det er to måter å gjøre det.

Basal Metabolic Rate

En perfekt lyd vekt-tap plan sentre rundt stoffskiftet. Hvis du havea tregere enn gjennomsnittet metabolic rate (som de fleste overvektige mennesker gjør), er ideen å "lure" kroppen til å hoppe-starter sine kalori-brenning innsats. Dette er relativt enkelt å gjøre. Alle har en metabolic rate som varierer, selv overvektige personer, så å bestemme ens Basal Metabolic Rate (BMR) gir et utgangspunkt, eller base for, en metabolsk vekt-tap plan. Ved å plugge i grunnleggende statistikk, er en persons rate av daglig caloric utgifter målt mot statistiske normer, og den resulterende tallet er mengden kalorier som person trenger daglig for å opprettholde nåværende helse. De fleste mennesker vanligvis får i langt flere kalorier enn deres BMR antyder, så ved å spise ca 500 mer kalorier enn BMR, et underskudd faktisk skjer og lindres ved å brenne fett butikker.

Underskudd og trening

Ett kilo fett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Den største kilden til kalorier er lagret fett (og dermed lagret energi). Metabolisme kan aktiveres ved å opprette en kalori underskudd, som tidligere nevnt, og ved å holde en matdagbok for fire dager. Ved å skrive ned og til sammen hver dags forbrukte kalorier, vil summene bli omtrent det samme alle fire dager. På den femte dagen, trekke 500 kalorier fra det daglige tildeling. Kroppens stoffskifte er vant til å få dette kalori beløp, så det vil oppsøke midler til å gjøre opp underskuddet, som er i kroppen fett butikker. Hvis 500 kalorier ikke er tatt i syv dager, er 3500 kalorier brent for å gjøre opp for forskjellen-£ 1 av fett. En ekte vekt-tap plan innebærer daglig mosjon i minst 20 minutter. Sammen med kaloriunderskudd, ytterligere 1 til 2 kg. kan gå tapt hver uke, på målet med hva legene anser som trygt vekttap.