Digidexo.com

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

Kvalme kan være en elendig opplevelse for alle. Det kan gjøre den lidende ubehagelig og ikke klarer å spise i lange perioder av gangen. Det kan også holde et lidende fra å engasjere seg i hvilke typer aktiviteter de liker for eksempel båt eller fly reise. Det finnes en rekke måter, men å behandle kvalme naturlig uten produkter som forårsake døsighet.

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

•  Spis ingefær. Ingefær er en naturlig kur for kvalme og kan spises sammen med en rekke matvarer. Dryss ingefær på toppen av maten du spiser, og drikke ingefærøl. Du kan lage mat med ingefær å gi noe litt kvalme behandlingsegenskaper. Ta ingefær piller hvis du ikke føler deg frisk nok til å spise. Ginger piller fungerer raskt og er så effektive som harde kommersielle kvalme medisiner.

Bruk akupressur å stoppe kvalme. Akupressur består av å sette press i spesifikke punkter på kroppen for å lindre visse symptomer. Det er flere akupressur punkter på underarmene som er presset når du bruker en kvalme band. TA kvalme bandet er tilgjengelig i de fleste stoff butikker og gir ikke noen medisiner. Det er slitt ganske enkelt for å holde press på disse punktene.

Få peppermynte olje eller peppermynte candies som bruker olje. Peppermynte har lenge vært et hjem rette for kvalme. Røde og hvite peppermynte candies kan være effektiv mot kvalme, som kan legge noen dråper peppermynteolje til noe annet. For folk som ikke liker smaken, sette et par dråper olje på et lommetørkle og plassere den foran nesen. Lukten av peppermynte er en kraftig aromaterapi kur for kvalme.

Ligg på din venstre side. På grunn av formen og plasseringen av magen, kan ligge på din venstre side bidra til å dempe kvalme. Hvis følelsen kommer på raskt og du ikke er sikker på at du kan gjøre det i tide til å bruke et annet middel, legg deg ned på venstre side og vente på følelsen av å minske. Når den gjør det, få tak i en av de andre naturlige botemidler for å gjøre følelsen forsvinne helt.