Digidexo.com

1500 Calorie Full Day Diet Informasjon

Selv om det kan virke vanskelig å følge en 1500 calorie diett for en hel dag hver dag, er det mange alternativer for mat som kan spises på en slik restriktiv diett. På grunn av dette, vil ikke dietten ikke få monotont og forblir fleksibelt. En av de beste måtene å følge en 1500 kalori diett er å planlegge ut din daglige måltid menyer på forhånd.

Frokost

Frokost er et viktig måltid, og bør ikke bli hoppet over. Frokost trenger ikke å være store, og kan være tilfredsstillende på 350 kalorier eller mindre. Et eksempel på en god frokost som er mindre enn 350 kalorier ville være en tomat-basilikum ricotta toast frokost. Dette måltidet vil inkludere to skiver av hel-korn brød, 1/2 kopp lav-fett ricotta ost, fire skiver av en tomat og fem basilikumblader. Bare riste brødet og spre ost på det og topp det med tomater og basilikum.

Noe så enkelt som en sitron-blåbær parfait med granola kan også være forberedt. Alt du trenger er 3/4 kopp blåbær, 6 oz. av lav-fett sitron yoghurt og en 1-oz. granola bar, smuldret opp.

Lunsj

En avocado og svart bønne wrap kan være en sunn lunsj under 400 kalorier. Dette måltidet vil inkludere to hele hvete tortillas, 3/4-boks svarte bønner, ca 1 / 5. en avokado, 2 ss. av salsa og en kopp romanosalat.

Hvis du er på farten, kan du selv få sunne måltider som er mindre enn 400 kalorier fra fast food-restauranter. For eksempel, en kopp chili fra Wendys inkluderer bare 190 kalorier. Du kan legge til seks kjeks og en salat og fortsatt være under 400-kalori grense for måltidet.

Middag

Så lenge du har spist mindre enn totalt 750 kalorier til frokost og lunsj, kan middagen omfatte 450-500 kalorier. Hvis du ønsker å spise ute, kan du gå til et sted som Kentucky Fried Chicken og bestille et måltid som er ganske stor og mindre enn 475 kalorier. På KFC, kan du bestille et måltid av tre sprø strimler, en bestilling av grønne bønner og en 3-tommers maiskolbe og en middels diett brus og fortsatt komme inn på mindre enn 500 kalorier, 475 for å være nøyaktig.

Hvis du spiser hjemme, kan du velge å gjøre noen hvitløk reker og zucchini pasta. Dette måltidet vil inkludere en kopp hel-hvete nudler, 3 oz. av reker, 2 ss. basilikum, en kopp hakkede squash og 1 ss. olivenolje.

Snacks

Det er flere snacks som inneholder mindre enn 150 kalorier. Du kan spise halvparten av et eple og dyppe den i 2 ts. peanøttsmør eller spise en appelsin og noen ristede nøtter.