Digidexo.com

Lindrende hemorroider

Innledning

Mange mennesker får hemoroider. Det er en vanlig lidelse i fordøyelsessystemet. Hemorroider er betent og hovne årer i anus. Det er mange grunner til at folk får denne tilstanden. Vanligvis spiller kostholdet en stor rolle. Tilstanden påvirker også mennesker på ulike måter. Med hemorroider, kan det også være smerte, kløe og rektal blødning, avhengig av typen av hemoroide personen har. Det er medisinske og hjemmelagde behandlinger for å lindre eller fjerne symptomer. Alle som lider av hemorroider er sikker på å finne en behandlingsmetode som fungerer for ham.

Typer Hemorroider

Det er interne hemorroider og eksterne hemorroider. Innvendige hemoroider er usett og smertefri. Tegn på en mulig intern hemorrhoid er blod på toalettpapir eller på toalettsetet. Dette indikerer rektal blødning. Membraner i endetarms årer er delikat og forstoppelse eller diaré kan sprekke membranen og forårsake blødninger. Eksterne hemorroider stikker ut fra endetarmen og forårsake smerte.

Lindrende Hemorrhoid Pain hjemme

Det er flere måter å lindre hemorrhoid smerte. I de fleste tilfeller går en hemorrhoid unna på egen hånd. Mange synes over-the-counter salve og kremer som forberedelse H for å være nyttig. Disse stoffene har vanligvis en anti-inflammatorisk bestanddel som hydrokortison eller andre steroider. Sittende i et varmt bad med Epsom salter er et hjem rettsmiddel som er foreslått av alternative medisinske utøvere. Tar urte kolon rengjøringsmidler er en god måte å rense ut tarmene og regulere avføring. To av de viktigste årsakene til hemorroider er diaré og forstoppelse. De hyppige vannaktig avføring og belastende på grunn av store, hard avføring er et stort press på de skjøre blodårer i endetarmen. To måter å bekjempe dette på er å spise høy fiber mat og drikke masse vann hver dag. Holde aktiv og trener er også viktig fordi hemoroider kan dannes fra sittende for lenge.

Medisinske alternativer

Hvis disse enklere rettsmidler ikke fungerer, kan medisinsk intervensjon være i orden. En lege har noen måter å fjerne hemoroider som kan gjøres på kontoret hennes. Legen kan injisere en kjemisk inn i hemorroider å krympe dem. En annen fremgangsmåte er å tie av den hemorroider med band slik at blod ikke kommer til dem. Uten blod, hemorroider tørke opp og falle av. Laser kirurgi bruker infrarødt lys til å også stoppe sirkulasjonen av blod i hemorroider. For hemorroider som er vedvarende, store eller svært smertefullt, kirurgi kan være svaret. En hemorrhoidectomy fjerner hemorroider med et kirurgisk innsnitt. Disse operasjonene er gjort som polikliniske operasjoner.