Digidexo.com

Naturlige og billige måter å rense kolon

Tykktarmen er den delen av fordøyelsessystemet ansvarlig for å eliminere avfall og toksiner fra kroppen. Når den ikke gjør jobben sin på grunn av en oppbygging i avfall, trenger giftstoffene ikke forlate kroppen, men i stedet blir absorbert og avfall råtner i tarmen, noe som skaper alvorlige helseproblemer. Symptomer på en blokkert eller giftig kolon inkluderer: magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse eller diaré, hodepine, tretthet, dårlig immunforsvar og hudproblemer. Tykktarmen blir en yngleplass for sykdom og til og med kreft blir en risiko.

Rensing

Det finnes mange naturlige måter å holde kolon klart. Det første du må vurdere er hvor mye fiber er i kostholdet ditt. Det anbefales at folk bruker mellom 20 til 35 gram fiber daglig. Dette beløpet må bygges opp til svært sakte. Det er urter som er veldig billig og tilgjengelig i supermarkeder som inneholder store mengder fiber. Psylliumskall og linfrø er de viktigste urter for å bidra til å fjerne han kolon. De danner en gel som substans i kolon som plukker opp rusk som det er spylt ut av kolon. Disse urtene absorbere mye vann og mye vann er nødvendig for å skylle dem gjennom systemet.

Vann er viktig for sunn tykktarmsfunksjonen. Åtte til tolv glass vann bør brukes daglig, så vel som en masse av frukt og grønnsaker. Grønne grønnsaker inneholder antioksidanter og viktige mineraler, og de også bidra til å skylle giftstoffer fra systemet. Høye vann frukt og grønnsaker, som for eksempel epler og gulrøtter, bidra til å rense tykktarmen som de er fordøyd.

Fasting er den billigste og raskeste måten å rense tykktarmen. Det finnes forskjellige typer faster for å oppnå dette. Du kan bare spise frukt og grønnsaker eller drikke frukt og grønnsaksjuice i ti dager. Eller du kan gjøre en sitron rens. Dette innebærer å legge en ss honning eller klasse B lønnesirup, en klype cayenne pepper og saften av en halv sitron til et glass renset vann. Den raske innebærer å drikke tolv glass sitron blandingen daglig i alt mellom tre til ti dager.

Unngå raffinert sukker og svært bearbeidet mat, da disse blokkere kolon. Spis grovbrød, pasta og brun ris. Dette vil eliminere en stor del av raffinert sukker fra kosten. Vær oppmerksom på å drikke for mange dehydrerende drikker, for eksempel kaffe. Grønn te er et anbefalt alternativ.

Probiotika

For å holde et sunt fordøyelsesfunksjon, probiotika er en nødvendighet. Dette er de levende sunne bakterier i magen, også kjent som tarmfloraen, som bidrar til å holde unna skadelige bakterier og holde tarmen sunn og fungerer godt. Når spyling av systemet med en masse av giftstoffer, kan bakteriene bli ubalansert i magen, så det er viktig å etterfylle bakterier og holde magen frisk og sterk.

Probiotika kan bli funnet i fermenterte næringsmidler, slik som yoghurt. Pass på at etiketten angir at yoghurt inneholder live aktive kulturer. Du kan også kjøpe probiotika fra narkotika butikker og supermarkeder.