Digidexo.com

Brain Foods som hjelper Med Focus

God ernæring er en viktig komponent til hjernen helse. Ved å spise mat som er bra for hjernen din du hjelpe hjernen holde fokus hele dagen.

Time Frame

På hvert måltid spiser minst en matvare som er bra for hjernen din å holde hjernen fokusert hele dagen. Snacking på hjernen matvarer er også en enkel måte å holde hjernen drevet og du fokusert.

Beans

Bønner er en kraftpakke mat for hjernen din. De inneholder protein, komplekse karbohydrater, vitaminer, mineraler og omega 3 fettsyrer som gir energi til hjernen. Jo mer energi hjernen din har mer fokusert du vil føle.

Laks

Omega 3 fettsyrene DHA og EPA er viktig for hjernens funksjon. Disse fettsyrer er funnet i fet fisk som laks. Fersk, frossen og hermetisert laks er alle gode kilder til omega 3 fettsyrer.

Peanut Butter

Vitamin E og tiamin hjelpe hjernen din bruk glukose for å gi energi som hjelper med fokus. Peanøttsmør er en god kilde til både vitamin E og tiamin.

Helkorn

Fiber bidrar til å regulere frigjøringen av glukose, som er brukt for energi. Å spise hele korn mat som frokostblandinger, brød og havregryn gir hjernen din med fiber den trenger for å holde fokus.

Bær

Den antioksidanter som finnes i bær gjøre dem en hjerne mat å bite på. Jo mer intense fargen på bær den mer næring og antioksidanter de inneholder. Frøene i bær inneholder omega 3 fettsyrer, noe som gir dem en dobbel dose av hjernen som øker ernæring.