Digidexo.com

Hvordan Økonomisk eldreomsorg hjemme

Hvordan Økonomisk eldreomsorg hjemme


Omsorg for en eldre kjære hjemme er et alternativ mange familier velger, kontra å flytte et familiemedlem til et sykehjem eller omsorgssenter. Ifølge Omsorgsliste, en senior helse nettside, kostnaden for i hjemmet omsorg gjennomsnitt mellom $ 150 og $ 300 per dag --- som kan legge opp raskt. Lær hvordan du økonomisk omsorg for en eldre slektning eller venn hjemme ved hjelp av en rekke finansielle opsjoner.

Bruksanvisning

Lær om det er veteran fordeler tilgjengelig. Både veteraner og deres ektefeller kan kvalifisere for Krigsveteranenes Aid og Oppmøte. Lær om veteran servert i aktiv tjeneste i krigstid aktivitet over 30 dager. Finn veteran sin DD214 eller utslipp papirer og ringe det lokale Veterans Administration (VA) sentrum. Snakke med en representant før fylling ut noen papirer. Finansielle representanter som spesialiserer seg på VA fordelene er tilgjengelig uten kostnader for å hjelpe til med å fylle ut den detaljerte papirene. Vet at det å gjøre en feil når du fyller ut papirene kan føre til flere måneders forsinkelse i godkjennings ganger.

til salgs eiendeler. Leie ut eller selge en bolig dersom senior person beveger seg i med venner eller familie. Bestemme hvilke elementer er ikke lenger nødvendig. Ring lokale realtors som spesialiserer seg på senior og eldre home sales. Jobbe med et selskap som spesialiserer seg på eiendom salg for å bygge ned møbler og gjenstander.

Cash ut en livsforsikring. Oppdage hvis din kjære har en up-to-date livsforsikring som kan selges. Kontakte selskapet å gi politikken og spørre om å selge politikken for et sett økonomisk beløp.

Hire en omsorgsperson som har erfaring med å jobbe med eldre, men har ikke en medisinsk bakgrunn. Selv om sykepleiere og hjelpepleiere kan spesialisere seg i helserelaterte aktiviteter, ikke alle eldre trenger legehjelp. Forstå at noen seniorer kan rett og slett trenger hjelp med klesvask, innkjøp av mat eller kameratskap. Satsene for i hjemmet hjelp vil trolig være mindre med en hjemme-omsorgsperson enn for medisinsk personell, som kan bringes inn etter behov.

Gå gjennom noen form for langsiktig omsorg forsikring eldre person kan ha. Ikke anta at forsikringen kun dekker Sykehjem eller sykehjem omsorg. Noen regler kan dekke hjemme assistanse.

6. Påfør for en omvendt boliglån. Bruk månedlige innbetalinger fra boliglån selskapet å betale for i hjemmet omsorg. Bruk omvendt boliglån betalinger til VA fordeler eller annen økonomisk hjelp er tilgjengelig.

Be om hjelp fra familiemedlemmer og venner som kan gi hjelp uten kostnader. Lag en tidsplan for å hjelpe til med snørydding, hagearbeid, husarbeid og kameratskap. Passere på en liste over telefonnumre til senior så hjelp er alltid en telefonsamtale unna.