Digidexo.com

Symptomer på Array-Associated Svimmelhet

Symptomer på Array-Associated Svimmelhet


Selv om det er flere synsforstyrrelser som kan forårsake svimmelhet Array-Associated Svimmelhet er ikke anerkjent som en lidelse av AMA. Svimmelhet som definert av Mayo Clinic "... er et begrep som brukes for å beskrive alt fra følelse av å besvime eller ør til slapphet og ustø." Vanlige symptomer assosiert med svimmelhet er vertigo, svimmelhet og tap av balanse. Andre symptomer forbundet med svimmelhet er flytende, svømming eller tung i hodet.

Vertigo

Vertigo er den falsk følelse av bevegelse eller spinning. Vertigo kan være assosiert med indre øret lidelser, migrene og visuelt ved å flytte eller forvirrende visuelle skjermer og har å gjøre med det visuelle "flow-feltet." Hvis sidesynet på begge øynene er ikke i sync svimmelhet og vertigo kan resultere. Et eksempel på dette er å vandre ned et supermarked midtgangen. Hvis bildene på ytterkantene av syn ikke blir overført til hjernen og behandles med samme hastighet desorientering, vertigo og svimmelhet kan forekomme.

Svimmelhet

Svimmelhet er en følelse av nær besvimelse, også kjent som presynkope. Noen ganger følelser av kvalme, blek hud og clamminess følge svimmelhet. Vision er en del av sanseinntrykk som hjelper oss med å fastslå våre posisjoner. Når visjonen er i konflikt med de andre sansene det kan skape svimmelhet. Flytting eller forvirrende visuelle arrays kan skape denne typen sanse konflikt.

Tap av Balanse

Tap av balanse er også kjent som ulikevekt. Symptomer på ubalanse er tap av balanse eller følelsen av ustøhet. Det er sistnevnte kategori som kunne påberope svimmelhet når noen blir konfrontert med så mye data det gjør dem svimmel. Romfergen astronautene opplevde dette fra forskjellige enheter de brukes til å overvåke romfergen. I denne situasjonen de brukte en Kalman filter, noen ganger kalt en "optimal estimator" eller en "intern modell," for å hjelpe behandle data. Humant sensorisk-prosessering er tenkt å fungere som ligner på Kalman-filtre.

Andre symptomer

Andre symptomer forbundet med svimmelhet er flytende, svømming eller tung i hodet. Noen symptomer som er vanskelig å beskrive inkluderer følelse "mellomrom ut" eller å ha følelsen av å spinne inne i hodet ditt. Det kan være flere fysiske årsaker til disse og andre symptomer som svimmelhet, inkludert nystagmus, eller ufrivillig hopping av øynene, er en tilt av øynene kalt okulær counterroll en annen og en tredje er asymmetriske eller svekkede vestibulære reflekser. Alle eller noen av disse kan ringe spekter av symptomer kjent som svimmelhet. Alle disse forholdene kan bli forverret ved å ha så mange valgmuligheter det kan gjøre deg svimmel.