Digidexo.com

Hvordan Quit Smoking Uten Patch

Hvordan Quit Smoking Uten Patch


Den som sa: «Ikke vær en quitter" sannsynligvis ikke har en dårlig vane å røyke. Noen folk røyker på anledningen. Kanskje de røyker når de er ute og drikker med venner eller under masse mengder stress. Noen folk røyker ofte, men ikke hver dag. Kanskje de røyker i helgene når de ønsker å slappe av. Andre mennesker er kjeden røykere og kan røyke opptil to pakker sigaretter om dagen. Disse menneskene er helt avhengige av røyking. Enten du er en sjeldent røyker eller en kjede røyker, lære måter å slutte å røyke uten bruk av plasteret.

Bruksanvisning

Hvordan Quit Smoking Uten Patch

En mentalt forberede deg. Dette er det viktigste å huske. Du må være mentalt forberedt på å slutte å røyke. Vanligvis skjer dette når du fysisk se eller føle mulige helseproblemer. Kanskje du er kontinuerlig hoste opp slim. Kanskje dine lepper har blitt misfarget. Noen ganger folk som røyker har en veldig vanskelig tid beveger seg raskt uten å miste pusten. Er dette deg? I så fall er det på tide å mentalt kalle det avsluttes.

Senk farten! Hvis du røyker tre ganger om dagen, gå for to ganger om dagen. Hvis du røyker to ganger i uken, mål for en gang i uken. Gradvis avvenne deg av den dårlige vanen.

Rengjør og desinfiser house.This taktikk er svært nyttig når du kommer hjem fra jobb og ta et pust av frisk luft. Du vil se hvor annerledes miljø lukter. Du trenger ikke lenger å gå inn et sted som oser av gammel sigaretter.

Sett kroppen din til test.A sikker måte å innse hvor ute av form deg og lungene dine har blitt er gjennom trening. Du trenger ikke å gå på treningsstudio for å teste dine evner og lungene. Bare ta en 10 minutters joggetur rundt i parken, kjøre opp og ned trinnene dine 10 ganger hver vei eller gjøre 100 hopping knekt. Du vil være ute av pusten! Dette vil vise seg hvor mye røyking påvirker din helse.

Hold din siste pakke. I stedet for å kaste ut din siste pakke sigaretter, se på dem og si: "Jeg er ferdig etter denne siste pakken." Ideelt sett ville det være flott å kaste dem ut, men som regel ender du opp med å gå i papirkurven for å hente dem . Det høres ekkelt, men det er sant. Med din siste pakke satt trygt bort ubrukt, gjenta trinn nummer én hver dag for resten av livet ditt.

Tips og advarsler

  • Prøv å mentalt forberede deg gjennom meditasjon.
  • Suge på et stykke hardt godteri når du ønsker å røyke.
  • Hold en penn eller highlighter for å bryte deg selv ut av vanen med å holde en sigarett.
  • Lær å snack på en sitrus snack. Sitrusfrukter setter smaksløkene i sjokk.
  • Begynne å drikke urtete.
  • Bruk multivitaminer og urter for å utvise giftige kjemikalier fra kroppen din.
  • Aldri slutte å slutte. Det kan ta måneder eller år, men aldri sluttet å prøve å slutte å røyke.